Προετοιμάζεται μία ακόμη Shock Price βραδιά στην Τρίπολη

Προετοιμάζεται μία ακόμη Shock Price βραδιά στην Τρίπολη

Ιούλιος 18, 2018 - 10:27
0 σχόλια

Το Επιχειρηματικό - Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Με βασικό στόχο την στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας και την τόνωση της τοπικής αγοράς, η οργάνωση της 2ηςκαλοκαιρινής βραδιάς προσφορών, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, αφού παράλληλα διαμορφώνεται και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Η διοργάνωση της Shock Price βραδιάς, θα είναι ακόμα πιο οργανωμένη ώστε να αποφευχθούν αστοχίες και να υπάρξει σύμφωνα με το Δήμαρχο Τρίπολης «…πλήρης ταύτιση με την σκέψη του εμπορικού κόσμου».

Κοινή πρόθεση όλων μετά τα περσινά ικανοποιητικά αποτελέσματα, η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη μέσα από συνέργιες αλλά και η ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή καταστημάτων στην βραδιά προσφορών που με τη συμβολή του Δήμου Τρίπολης, θα επενδυθεί με πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα.

 

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ 

Η Ε.Γ.Δ.Ι.Χ., έχοντας συλλέξει τις παρατηρήσεις όλων των εμπλεκομένων φορέων και έχοντας εισακούσει τα αιτήματα των αλληλεπιδρώντων πλευρών, έχει εισηγηθεί προς το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους τις κάτωθι βελτιώσεις, με στόχο την διευκόλυνση του οφειλέτη-επιχείρησης για την πραγματική αναδιάρθρωση των χρεών του, ταυτόχρονα με την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και την εξασφάλιση των δημοσίων εσόδων, οι οποίες έχουν τεθεί σε διαβούλευση μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet .gr , όλες οι πληροφορίες .

 

ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 2Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά τη μεγάλη  επιτυχία της 1ης  Σειράς Αρκαδίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που υλοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2020 και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 09:00-17:00 ανά δεκαπέντε ημέρες

Έναρξη της 2ης Σειράς Αρκαδίας: 19 Οκτωβρίου 2018.

Όλες οι πληροφορίες αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

ΟΠΕΚΑ: ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ 87,1% ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το 90,8% των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι ολοκληρωμένες σε τελικό στάδιο, με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Από αυτές έχει ήδη εγκριθεί το 87,1%, ενώ το 3,7% έχει απορριφθεί.

Από τις υπόλοιπες 9% που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ένα ποσοστό 24% χρειάζονται συμπληρωματικά στοιχεία για το παιδί. Για 12% των περιπτώσεων δεν υπάρχει καταχωρημένος ΑΦΜ στο μητρώο ΑΜΚΑ (ηλικία τέκνου>18), για 5% δεν προκύπτει μόνιμη διαμονή στην 5ετία ενώ για 8% εκκρεμεί η υποβολή και εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης. Το συνολικό μηνιαίο ποσό των εγκεκριμένων μέχρι σήμερα αιτήσεων αγγίζει τα 63.649.600 ευρώ και το μέσο μηνιαίο ποσό ανά αίτηση τα 100,55 ευρώ. Συνολικά μέχρι σήμερα, έχουν υποβληθεί 660.114 αιτήσεις, εγκρίθηκαν ήδη 633.023 και απορρίφθηκαν 27.091.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.