Προεκλογική ομιλία του Γ.Δαλιάνη στην Αθήνα

Προεκλογική ομιλία του Γ.Δαλιάνη στην Αθήνα

Οκτώβριος 26, 2010 - 15:15

Ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας και επικεφαλής του συνδυασμού: Ανανέωση Εμπειρία Δημιουργία Γιώργος Δαλιάνης, πραγματοποίησε ομιλία, στην αίθουσα Athens view του ξενοδοχείου Caravel, στην οποία παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη περίοδο.

Ο μεγάλος αριθμός των παρευρισκόμενων, ο παλμός της συγκέντρωσης και επικρατούσα η άποψη για το νικηφόρο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης, σε συνδυασμό με τα αισιόδοξα μηνύματα του λόγου του Γιώργου Δαλιάνη και το ρεαλιστικό πρόγραμμα του συνδυασμού, έστειλαν μήνυμα νίκης και ελπίδας για την επόμενη ημέρα.

Την εκδήλωση προλόγισαν οι κκ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης π. υπουργός, ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο π. βουλευτής Αρκαδίας κ. Δημήτρης Κωστόπουλος και ο Κωστής Χατζηδάκης, Βουλευτής Β’ Αθήνας. Την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης είχε η συμπατριώτισσά μας Δικηγόρος κ. Πέρρου Αικατερίνη.

Ο π. Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στην αυτοδιοικητική πορεία του Γιώργου Δαλιάνη τονίζοντας δυο συγκεκριμένα σημεία: Πρώτον το γεγονός ότι, πριν από (23) χρόνια, ο ίδιος και η αείμνηστη σύζυγός του, εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν το Σύλλογο Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, «όταν δεν είχε ανοίξει στην Ελλάδα τέτοια συζήτηση, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη Κοινωνική Ευαισθησία που διακρίνει τον Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ομιλητής και δεύτερον, το γεγονός ότι, «έκλεισε τα αυτιά του στις πολιτικές σειρήνες» αρνούμενος να αναλάβει ανώτερες πολιτικές θέσεις που του προτάθηκαν, αποδεικνύοντας ότι αγαπά τον τόπο του και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Χατζηδάκης είπε χαρακτηριστικά: «έχετε έναν πολύ καλό Δήμαρχο και πρέπει να τον επανεκλέξετε».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι συλλογικών φορέων, καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά συμπολίτες μας, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πλήθος φίλων και συμπατριωτών του συνδυασμού, που κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία.

Ο Γιώργος Δαλιάνης, έκανε αναφορά στη δύσκολη αλλά πετυχημένη προσπάθεια για την επίλυση του οικονομικού προβλήματος, που «μας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να μιλάμε για ανάπτυξη, τονίζοντας ότι «ανάπτυξη και χρέος δεν μπορούν να συνυπάρξουν». Επίσης αναφέρθηκε στη «μάχη» που δόθηκε για να παραμείνει ο Δήμος ως έχει, σε πείσμα αυτών που πίστευαν και πρότειναν έναν Δήμο Παραλιακό ή έναν Δήμο σε επίπεδο Κυνουρίας, και τέλος, ανάλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος, εστιάζοντας στην ετοιμότητα του Δήμου να εντάξει έργα στο ΕΣΠΑ και σε άλλα προγράμματα, που οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν συνταχθεί πολλές μελέτες και έχουν «ωριμάσει» οι αντίστοιχες διαδικασίες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση συμπολίτες μας, τους πολιτικούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και κατέθεσαν τις απόψεις τους προλογίζοντας την ομιλία, επίσης ευχαριστεί τους συμπατριώτες μας πολιτικούς που δεν παρευρέθηκαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, και τους φίλους μας που παρέμειναν όρθιοι, λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Από την εκλογική ομάδα του συνδυασμού

Ανανέωση Εμπειρία Δημιουργία