Προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα στην Τρίπολη (pics,vid)

Προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 20, 2019 - 22:26
2 σχόλια

Μπουντρούκας: Δίνουμε μήνυμα ελπίδας

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του πραγματοποίησε ο Γιάννης Μπουντρούκας, επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Δευτέρα 20 Μαΐου στην Τρίπολη.

Δίνουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας. Ζούμε σε έναν ονειρεμένο τόπο που τον απαξιώνουν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Κάναμε αυτοψία και στόχος μας ήταν να καταγράψουμε τα προβλήματα. Έτσι προέκυψε το πρόγραμμα της Πελοποννησιακής Συμμαχίας τόνισε κατά την ομιλία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Περιληπτικά στην ομιλία του αναφέρθηκε στα συμπεράσματα της αυτοψίας του συνδυασμού. Μίλησε για την ανεργία και τα ασύλληπτα ποσοστά μετανάστευσης. Και μίλησε για την αποφασιστική σημασία που μπορεί να έχει η Περιφέρεια στην ανάσχεση αυτού του ρεύματος. Αλλά, όπως είπε, δεν μπορεί να έρθει ανάπτυξη με τα λόγια παρά μόνο με τα έργα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά στα σημεία που πρέπει να αλλάξουν, προκειμένου να αναπτυχθεί η Πελοπόννησος και έψεξε την περιφερειακή αρχή για τη διαχείριση των απορριμμάτων, για το κακό οδικό δίκτυο, για έργα που καρκινοβατούν όπως ο Ανάβαλος.

Τα λιμάνια, οι μαρίνες, τα αλιευτικά καταφύγια. Τα χρήματα είναι πολύ λίγα και πρέπει να τα αξιοποιούμε.

Εμείς είμαστε από τις Κολλίνες. Δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν.

Αυτό απάντησε σε όσα ακούγονται περί συνεργασιών. 

Τέλος έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων για την Αρκαδία που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.