Προεκλογικά μηνύματα στην κοπή πίτας της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Προεκλογικά μηνύματα στην κοπή πίτας της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Ιανουάριος 15, 2019 - 14:47
0 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Η επί 9 χρόνια πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κυρία Ντίνα Νικολάκου αναφέρθηκε στους στόχους της Επιτροπής για το 2019, αλλά έκανε και μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, αναφέροντας ότι το 2018 η Οικονομική Επιτροπή με μεγάλη ευστοχία και με απόλυτη νομιμότητα έλαβε περίπου 3.800 αποφάσεις.

Επίσης η κυρία Νικολάκου ευχαρίστησε προσωπικά όλα τα μέλη του συλλογικού οργάνου, όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και όσους έχουν συμβάλει στο να λειτουργήσουν όλα ομαλά αυτή την χρονιά που πέρασε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης αναφέροντας ότι θα τους απονεμηθεί έπαινος καθώς και 2ημερη άδεια.

Μεταξύ άλλων η κυρία Νικολάκου τόνισε ότι η οικονομική επιτροπή έχει καταφέρει να μην χάσει ούτε μία απόφαση.

Ακολούθως, μίλησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας, αλλά έστειλαν και τα προσωπικά τους προεκλογικά μηνύματα.

Να αναφέρουμε ότι το φλουρί έτυχε η κυρία Ελένη Τράκα, δημοσιογράφος , η οποία και έλαβε μια εικόνα της Παναγίας ως δώρο, από την πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχήθηκε καλή χρονιά, σημειώνοντας ότι το 2019 είναι μία χρονιά  που πολλά θα κριθούν για το μέλλον του τόπου και της περιφέρειας.

«Η οικονομική επιτροπή και τα μέλη της πολλές φορές έκαναν υπέρβαση  του ρόλου τους, καθώς δεν μπορεί να έχεις την πολιτική σου θέση σε αυτό το όργανο» σημείωσε ο κ. Τατούλης αφήνοντας αιχμές για τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Kοπή πίτας της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου 2019


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.