Προειδοποιητικές κορδέλες αντί επισκευών σε παιδική χαρά της Τρίπολης

Προειδοποιητικές κορδέλες αντί επισκευών σε παιδική χαρά της Τρίπολης

Απρίλιος 26, 2017 - 21:04
2 σχόλια

Καταγγελία αναγνώστη

Το Arcadia Portal πολλές φορές έχει αναφερθεί στους κινδύνους που ελλοχεύουν στις παιδικές χαρές της Τρίπολης εξαιτίας της ανύπαρκτης συντήρησης και των συνεχών καταστροφών που υφίστανται. Εξαίρεση δεν αποτελεί η παιδική χαρά της πλατείας Φιλικών, όπου μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης που μας έστειλε τις φωτογραφίες, συνέβη το εξής πρωτότυπο:

Ο Δήμος Τρίπολης τις ημέρες του Πάσχα είχε τοποθετήσει μια προειδοποιητική κορδέλα, προκειμένου να μην ανεβαίνουν τα παιδιά στα παιχνίδια. Και μετά το Πάσχα, η κορδέλα εξαφανίστηκε, δίχως, ωστόσο, να έχουν επισκευαστεί τα παιχνίδια.

Ο αναγνώστης σχολιάζει:

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης για τα "σημαντικά" μέτρα ασφαλείας που πήρε για τυχόν ατυχήματα στην παιδική χαρά... μόνο για τις ημέρες του Πάσχα... δυστυχώς.
»Η σημερινή όμως εικόνα στην πλατεία Φιλικών μάς λέει άλλα... παιδιά που θέλουν να παίξουν και γονείς που τρέχουν να τα μαζέψουν... Ατύχημα;;.. Όχι, ευτυχώς, Παναγίτσα μου...
»Να γίνει ισοπέδωση; 
Να γίνει αποκατάσταση;
Άστα αυτά...
Καλύτερα να βάλουμε πάλι τα "μέτρα ασφάλειας'' που είχαμε!
Εδώ από μια παραμελημένη πλατεία...»
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο Δήμος προτιμάει να δίνει τα χρήματα που εισπράττει μέσω του αθλητικού και πολιτιστικού τέλους από τα χιλιάδες υδρόμετρα σε διάφορους συλλόγους για να κάνουν κλαρινοπανηγύρια. Αυτός είναι κατά την κρίση του ο πολιτισμός κι ο αθλητισμός. Όταν θα γίνει το κακό θα μας φταίει "η κακιά η ώρα". Κάντε μια μήνυση στον υπεύθυνο κι αφήστε τους να τρέχουν.

Μεγαλα εργα απο τον τιτανοτεραστιο Παυλη..Σσσωστοσσς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.