Πρόεδρος χωρίς αντίπαλο ο Νίκας στην ΠΕΔ (video)

Πρόεδρος χωρίς αντίπαλο ο Νίκας στην ΠΕΔ (video)

Σεπτέμβριος 27, 2011 - 20:19

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου της ΠΕΔ στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου Τρίπολη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ. Η καταμέτρηση ανέδειξε ως νέο πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Πελοποννήσου το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ο οποίος ήταν, να σημειώσουμε  και ο μοναδικός υποψήφιος μετά την άρνηση του Γιάννη Σμυρνιώτη να είναι και εκείνος υποψήφιος, πρόταση που κατέθεσε το έτερο ψηφοδέλτιο.

12 ψήφοι ήταν υπέρ του κυρίου Νίκα και 8 ήταν τα λευκά ψηφοδέλτια. Ο νέος πρόεδρος στην 1η του ουσιαστικά ομιλία προς τα μέλη της ΠΕΔ αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα, στην πολύ δουλειά που αναμένει και το συγκεκριμένο όργανο αλλά και στην συνεργασία που απαραιτήτως θα πρέπει να υπάρξει με την αιρετή περιφέρεια. ο Πρόεδρος ανακοίνωσε οτι το όργανο θα συνεδριάζει μια φορά το μήνα και σε πόλεις πέραν τις Τρίπολης, οι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές , με την επόμενη να ορίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα αφού υπάρχουν θέματα κατεπείγοντα για τα οποία πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις ώστε να προχωρήσουν. Μην ξεχνά κανείς , τόνισε ο κ. Νίκας, πως υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι απο της πρώην ΤΕΔΚ αλλά και ταμεία που δεν έχουν παραληφθεί . 

 Για τον ρόλο του νέου οργάνου μίλησε και ο νέος αντιπρόεδρος, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος εστιάζοντας στον αγώνα που πρέπει να δώσουν οι Δήμαρχοι ώστε να μην αποτελέσουν εκείνοι τον αποδιοπομπαίο τράγο της κεντρικής διοίκησης...

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/6RFhyOzO8Q4

youtube://v/AwHTXaIO3rE