Πρόεδρος Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας: Είμαστε αισιόδοξοι για το καλοκαίρι - «Μένουμε Σπίτι»

Πρόεδρος Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας: Είμαστε αισιόδοξοι για το καλοκαίρι - «Μένουμε Σπίτι»

Μάρτιος 21, 2020 - 10:00
0 σχόλια

Για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο του τουρισμού στην Αρκαδία μάς μίλησε η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου και Κυθήρων και Πρόεδρος Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας κ. Βίβιαν Μανωλέσου.

Όπως ανέφερε η κυρία Μανωλέσου, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα ξενοδοχεία και πάσης φύσεως καταλύματα έκλεισαν ύστερα από την απόφαση του υπουργείου Τουρισμού για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με ισχύ από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου.

Η κυρία Μανωλέσου, μίλησε για τις ακυρώσεις κρατήσεων οι οποίες αγγίζουν το 100% για τον Απρίλιο, σημειώνοντας βέβαια ότι για το Πάσχα δεν έχουν ακυρωθεί όλες οι κρατήσεις, αλλά οι ξενοδοχεία θα αναγκαστούν να κάνουν τις ακυρώσεις λόγω μέτρων.

Στον Πλάτανο, στο Παράλιο Άστρος, Καστάνιτσα και άλλα χωριά της Βόρειας Κυνουρίας έχουμε ακόμα κάποιες κρατήσεις οι οποίες θα ακυρωθούν

Όσον αφορά το καλοκαίρι, υπάρχουν κάποιες κρατήσεις και ακόμα δεν έχουν ακυρωθεί αλλά είμαστε σε αναμονή, τόνισε η πρόεδρος Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας, αισιοδοξώντας ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα.

Οι επιχειρηματίες τηρούν όλα τα μέτρα που ανακοινώνονται, «Μένουν Σπίτι» και προσπαθούν να κάνουν εργασίες στα επιχειρήσεις, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την τουριστική σεζόν.

Ευκαιρία να κάνουμε spring cleaning και εργασίες στα καταλύματα μας για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι αφού ευχόμαστε ότι θα βρεθεί το φάρμακο μέχρι τότε.... Μέχρι νεοτέρα, καλή δύναμη και υγεία σε όλους!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.