Πρόεδρος Τρικάλων: Όπως με τον Αρκαδικό έτσι και με τον Κόροιβο παίξαμε για την ιστορία μας

Πρόεδρος Τρικάλων: Όπως με τον Αρκαδικό έτσι και με τον Κόροιβο παίξαμε για την ιστορία μας

Μάιος 14, 2018 - 22:05
0 σχόλια

Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Φρύδας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον ρόλο που έπαιξε η ομάδα του στον υποβιβασμό του Κοροίβου μη ξεχνώντας τον τρόπο και συγκηρίες με τις οποίες υποβιβάστηκε ριν από δύο χρόνια ο Αρκαδικός.

Ο Βαγγελης Φρυδάς αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι των Τρικάλων με τον Αρκαδικό τότε που αδιάφοροι Θεσσαλοί είχαν κερδίσει τον Αρκαδικό που καίγονταν για την νίκη ευνοώντας έτσι τον Κόροιβο που έμεινε στην κατηγορία από την μία χαμένη βολή του Βασίλη Καββαδά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος των Τρικάλων Βαγγέλης Φρυδάς

''Καταρχήν να πω ότι οι άνθρωποι της Αμαλιάδας μες στον πόνο, την πίκρα και το δάκρυ τους δεν ήταν απλώς στο fair play, ήταν άψογοι. Είχε γίνει πάλι μια συγκυρία πριν από δύο χρόνια, τότε που είχαμε κερδίσει ένα αδιάφορο για εμάς παιχνίδι στην έδρα μας, βοηθήσαμε τον Κόροιβο να μείνει στην κατηγορία. Ευνοήθηκε από αυτό το αποτέλεσμα ο Κόροιβος, ο οποίος έμεινε -αν θυμάστε όλοι- στην ισοβαθμία με τον Αρκαδικό για μια βολή του Βασίλη Καββαδά. Εμείς πέντε χρόνια, πιστεύω ότι έχουμε δείξει σε όλη την Ελλάδα ότι κάνουμε τον αγώνα μας όσο πιο καλά μπορούμε, σεβόμενοι την πόλη μας, τους ανθρώπους, τους εαυτούς μας. Σήμερα ήταν ένα αποτέλεσμα, με το οποίο κάποιος ευνοήθηκε και κάποιος αδικήθηκε. Τα Τρίκαλα πάνε πάντα για τη νίκη''.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα στα Τρίκαλα, απάντησε με… Νίκο Αναστόπουλο: ''Αυτή την ερώτηση την περίμενα και θέλω να την απαντήσω όπως ο Νίκος Αναστόπουλος. Η επόμενη μέρα είναι Δευτέρα. Σου άρεσε;», και κατέληξε: «Έχουμε κι εμείς πικρία, στεναχώρια. Θέλουμε να ησυχάσουμε λίγο, η ψυχή και τα μυαλά μας. Η πόλη των Τρικάλων αγαπάει πάρα πολύ το μπάσκετ''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.