Πρόεδρος της «Πελοπόννησος ΑΕ» ο Νίκας - Αντιπρόεδρος ο Γ. Σμυρνιώτης

Πρόεδρος της «Πελοπόννησος ΑΕ» ο Νίκας - Αντιπρόεδρος ο Γ. Σμυρνιώτης

Νοέμβριος 06, 2019 - 19:31
2 σχόλια

Ομόφωνα εξελέγησαν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της «Πελοπόννησος ΑΕ» την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Πρόεδρος ορίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Σμυρνιώτης και διευθύνων σύμβουλος ο Κορίνθιος επιχειρηματίας Σωτήρης Μουρίκης.

Νέα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, όπως αποφασίστηκε, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Το Δελτίο Τύπου

Συνεδρίασε στην Τρίπολη σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου το Δ.Σ. της Πελοπόννησος Α.Ε.

Πρόεδρος εξελέγη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και διευθύνων σύμβουλος ο Κορίνθιος επιχειρηματίας Σωτήρης Μουρίκης.

Στην επόμενη συνεδρίαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, το σώμα θα ασχοληθεί με οικονομικά θέματα και συγκεκριμένα με τις υποχρεώσεις της επιχείρησης, αυτές κυρίως που προκύπτουν μέσω προγραμματικών συμβάσεων.

Επίσης, θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν το προσωπικό της Πελοπόννησος Α.Ε.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Βλέπω τον νυν Περιφερειάρχη μαζί με το βοηθό του να απολύουν όλο το προσωπικό λόγω του μένους που τους διακατέχει για τον κύριο Τατούλη

Θα θέλαμε να δουμε τον κ. Γοντικα στo Δ.Σ. της Α.Ε., μήπως και μαθαίναμε που πήγαν (ονοματα) τόσα εκατομμύρια που της δοθηκαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.