Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ: Η Πελοπόννησος θα προχωρήσει ενωμένη (pics,vid)

Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ: Η Πελοπόννησος θα προχωρήσει ενωμένη (pics,vid)

Δεκέμβριος 21, 2016 - 09:52
0 σχόλια

Συνεδρίασε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την ανάδειξη προέδρου, καθώς το Σώμα έχει μείνει ακέφαλο πολλούς μήνες τώρα, μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου του Ηλία Ανδρικόπουλου.

Η κάλπη στήθηκε και το αποτέλεσμα ανακήρυξε πρόεδρο τον Γιάννη Γρυπιώτη ο οποίος υπερίσχυσε με 26 ψήφους έναντι 17 του πρώην δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Μανώλη Σκαντζού ο οποίος τερμάτισε δεύτερος.

Οι δύο άντρες σε συνεδριάσεις που είχαν πραγματοποιηθεί, είχαν «ξεχωρίσει» τις θέσεις τους για το ποια θα είναι η λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων και για το ποιος θα την ολοκληρώσει.

Δύο οι «αντίπαλες» λύσεις: Η διαχείριση των απορριμμάτων με τη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν στην μία γωνία του ρινγκ, ενώ στην άλλη βρισκόταν η διαχείριση των δημάρχων.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας την ψηφοφορίας, ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη και τους κάλεσε να συμπλεύσουν, καθώς το πρόβλημα το οποίο καλούνται να επιλύσουν είναι μεγάλο.

Από εδώ και στο εξής πρέπει να παραδώσουμε ένα σημαντικό έργο γιατί οι πολίτες θέλουν την οριστική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τα οποία έχουν απασχολήσει έντονα τις κοινωνίες.

«ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Για την πιθανή διάσπαση του Φορέα είπε ότι δεν γνωρίζει διαδικαστικά ζητήματα τα οποία η κυβέρνηση μπορεί με νομοσχέδιο να αλλάξει.

Τέλος, τόνισε ότι η Πελοπόννησος θα προχωρήσει ενωμένη για την επίλυση του ζητήματος των απορριμμάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν ληφθεί μία απόφαση άμεσα, για τον δρόμο που θα ακολουθήσουν, το 2017 θα ξεκινήσει με απορρίμματα στους δρόμους που θα «πνίξουν» τις πόλεις.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ: Η Πελοπόννησος θα προχωρήσει ενωμένη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.