Προδρόμου: «Όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας»

Προδρόμου: «Όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ιανουάριος 13, 2017 - 16:08
1 σχόλια

Ο Γιάννης Προδρόμου μίλησε στο arcadikos.gr για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Εθνικό και την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Προδρόμου στην ιστοσελίδα του arcadikos.gr

Τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Δούκα ανήκουν στο παρελθόν , τώρα Εθνικός.

Ναι, όντως αυτά τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν, η ομάδα πάλεψε και τα δύο παιχνίδια και ειδικά στο παιχνίδι με τον Δούκα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού, όπως εκεί που πήραμε μια διαφορά και στο τέλος τη βολή, θα είχαμε πανηγυρίσει μια πολύ σπουδαία νίκη. Επειδή όμως δεν τα καταφέραμε, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε και να βρούμε τις νίκες που θέλει η ομάδα.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που της αρέσει να σουτάρει πολλά τρίποντα και να παίζει πολύ low post. Εμείς θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να χτυπήσουμε στις δικές τους αδυναμίες, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε.

Παρ' όλα τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει, δείχνετε πάθος και παλεύετε ως το fφινάλε. Θα δικαιωθείτε στο τέλος;

Τα προβλήματα πολλές φορές μας χαλυβδώνουν, αυτό έχει γίνει και στη δική μας περίπτωση, και θα συνεχίσουμε να προχωράμε ως το τέλος για να πετύχουμε τον σκοπό μας! Η ομάδα φυσικά και θα δικαιωθεί στο τέλος, αρκεί όλοι μας να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ενέργεια.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γιαννάκη το κακό είναι οτι στο ματς με τον Δουκα επικεντρωθήκατε στην πολύ κακή διαιτησια εις βάρος της ομάδας μας και χάσατε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Τις μισές βολές να είχατε βάλει απ'οσες χάσατε και το 1/3 των επιπόλαιων ενεργειών σας να είχατε αποφύγει θα είχαμε κερδίσει ανετα! Πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό και να ενεργείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά λες και παίζεται σε ανοιχτό γήπεδο με την παρέα σας για το χαβαλέ. Ειδικά εσύ πρέπει να συνέλθεις γιατί τα τελευταία 3 ματς είσαι εκνευριστικά επιπόλαιος παρόλο που αγαπάς την ομάδα. Πάμε γερα με καθαρό μυαλό και μεγάλη ψυχή!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.