Προβληματισμός στη ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τα ποσοστά του Τατούλη

Προβληματισμός στη ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τα ποσοστά του Τατούλη

Αύγουστος 10, 2010 - 12:49
5 σχόλια

Τεράστια διαφορά κοντά στις 30 μονάδες ανάμεσα στον ανεξάρτητο υποψήφιο (προς το παρών στηρίζεται επίσημα μόνο από το ΛΑΟΣ*) Πέτρο Τατούλη και το νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο που αποτελεί την επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτυπώνεται σε παμπελοποννησιακή δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για το τηλεοπτικό κανάλι Super TV της Κορινθίας που πραγματοποιήθηκε τον Ιουλίο.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου στο τρίπολο: Π. Τατούλης, Δ. Δράκος και Νίκος Γόντικας (ΚΚΕ) ο κ. Τατούλης λαμβάνει 46,5% έναντι 17 του νομάρχη Μεσσηνίας και 1,5% του υποψήφιου του ΚΚΕ

Ανάλογη είναι και η εικόνα ανάμεσα όταν στη θέση του κ. Δράκου μπαίνει ο νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς (σ.σ. Η δημοσκόπηση διεξήχθη πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Δράκου). Συγκεκριμένα, ο Π. Τατούλης λαμβάνει 48%, ο Ν. Ταγαράς 18 και ο Ν. Γόντικας 1,5%.

"Σκληρός πυρήνας"

Μεγάλη είναι και η διαφορά αναφορικά με τον «σκληρό πυρήνα» των ψηφοφόρων των τριών υποψηφίων, καθώς ο κ. Τατούλης εμφανίζεται να έχει υπερδιπλάσιο ποσοστό από τον Δ. Δράκο.
Συγκεκριμένα, ο Π. Τατούλης εμφανίζει «σκληρό πυρήνα» στο 20%, ο Δ. Δράκος 13%, ο Νίκος Ταγαράς 12% και ο Νίκος Γόντικας 1,5%.

Πηγή:http://www.aftodioikisi.gr


5 Σχόλια

O κ.Καρατζαφέρης δεν έχει δώσει ΕΠΙΣΗΜΑ την στήριξή του προς το πρόσωπο του κ.Τατούλη...ως γνωστός διπλωμάτης που είναι είπε τα εξής:"Η υποψηφιότητα του κ. Π. Τατούλη αποτελεί την καλύτερη και πιο αξιόπιστη πρόταση για την περιφέρεια της Πελοποννήσου..." Δεν είπε ΠΟΤΕ ότο το ΛΑΟΣ στηρίζει την υποψηφιότητα Τατούλη!

Με το ζόρι προσπαθουν κάποιοι να δημιουργήσουν πλειοψηφίες. Τι συμφέροντα υπηρετούν άραγε; Η υποψηφιότητα του τελειωμένου πολιτικά κ. Τατούλη τι ακριβώς πρεβέβει πέρα από την ατομική του φιλοδοξία. Κάποτε πρέπει να αντισταθούμε στον άκρΑΤΟ πολιτικό καιροσκοπισμό. Αρκετά "προσέφεραν" οι πολιτικοί των μνημοσύνων στον τόπο. Δεν θέλουμε άλλο. Δεν υπάρχει αύριο με πρώην πολιτικούς

Ο τατούλης ήταν ο πρώτος που τα έλεγε χύμα για την κυβέρνηση καραμανλή και ο πρώτος που έκανε την έξοδο. Η κίνηση του αυτή (να βγει από τις παράγκες και τις κλίκες) του βελτίωσε πραγματικά την εικόνα. Εγω θα τον ψηφίσω όχι λογω Αρκαδίας αλλά επειδή έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το μέσο πολιτικό-λαμόγιο που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ο Τατούλης για πολλούς δεν είναι τελειωμένος. Είναι τιμή του που κατεβαίνει ανεξάρτητος και δείχνει και με τον δικό του τρόπο ότι δεν στηρίζεται σε κόμματα και παρέες. Πραγματικά πιστεύετε ότι και να τον στηρίζει ρέππας και λοιποί, αυτο σημαίνει ότι θα τους κάνει και τα χατήρια? εδω δεν τα έκανε στους δικούς του!

Συμφωνώ με τον filip.Δεν θα ξυπνήσει ποτέ τελικά ο Έλληνας;Θα ρίξει πάλι την ψήφο του σε αυτόυς που κατέστρεψαν και κατάκλεψαν τη χώρα με τις πελατειακές πολιτικές τους για δεκαετίες;Σε πόσο μεγαλύτερη κατρακύλα πρέπει μας οδηγήσουν για να καταλάβουν;;;

Οσο και αν προσπαθειτε ο Ττπυλης δεν προκειται να βγει...Τελειωμενος εγωιστης και ματαιοδοξος...Αντε γεια!!!!