Πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Π. Άστρος

Πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Π. Άστρος

Μάιος 09, 2012 - 08:43
14 σχόλια

Τα φαινόμενο με τα πολλά αδέσποτα σκυλιά, στο Παράλιο Αστρος, αρχίζει και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Τα παρατημένα ζώα, μετά από κάθε μεγάλο κύμα επισκεπτών (Πάσχα, καλοκαίρι κλπ) γίνονται και περισσότερα και τα παράπονα για επιθέσεις σε ηλικιωμένους και παιδιά συχνότερα.

Κάτι πρέπει να γίνει και το σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται τίποτα, παρά το ποσό των 15.000 ευρώ που δεσμεύονται, σε κάθε προϋπολογισμό του Δήμου, με σκοπό την ενοικίαση χώρου που θα προορίζεται για τη φύλαξη των αδέσποτων ζώων.

www.astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΠΟ-ΜΠΙ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Λανέιντ

Ανωνυμε Τετ, 9 Μάιος 2012 - 11:08, ειμαι σιγουρος οτι ψηφισες Οικολογους... Φαε Λανέιτ εσυ, να δουμε ποιος ειναι πιο μαγκας. Ο σκυλος, που θεωρειται ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου, ή εσυ που μισεις την ιδια σου την υπαρξη???

Ρε κακέ λύκε ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου δεν πρέπει να κάνει επίθεση ως αγέλη σε γέρους και παιδάκια. Επειδή είσαι πού "ευαίσθητος" και "μάγκας" του πληκτρολογίου, θέλω όταν πας στο Π. Άστρος να σου επιτεθούν, να δω τι θα γράψεις μετά. Προφανώς δεν ξέρεις που είναι καν.

Το ειρωνικό σχόλιο που ανέβασε "ο κακός λύκος..." το αφήνετε, γιατί λογοκρίνετε άλλα;

Λυκοφιλίες

Ξερεις τι ειναι το Lanate ρε ηλιθιε Anonymous Τετ, 9 Μάιος 2012 - 16:38? Εντομοκτονο επαφης και στομαχου με αμεση δραση και παραλυση του νευρικου συστηματος. Δραστικη ουσια Methomyl. (Lanate ειναι το εμπορικο ονομα). καταπολεμα αφιδες, καμπιες, κολεοπτερα σε κηπευτικες και δενδρωδεις καλλιεργειες. Τελευταια επεμβαση πριν την συγκομιδη= 60 ημερες. Τοξικοτητα= διλητηριο. Εδω και περιπου μια 10ετια εχει καταργηθει ως Lanate και μαλιστα βασει ευρωπαικης οδηγιας στην νεα συνθεση του προσθεθηκε πικραντικη ουσια που προκαλει αμεσα εμετο σε περιπτωση καταπoσης. Οχι, δεν το γκουγκλαρα. Γεωπονικη σχολη Αθηνων και οποιος καταλαβε, καταλαβε... Ειμαι και μαγκας εκτος πληκτρολογιου σε αντιθεση με σενα. Εσυ ρε ηλιθιε με αυτο τον τροπο θα μειωσεις τον πληθυσμο των αδεσποτων? Με φολες? Εισαι μικρος και δεν θυμασαι την ιστορια με τα τηγανοψωμα πριν 15 χρονια που εστειλε μια οικογενεια στον θανατο.... Και επειδη εισαι Αστρινος, ετοιμαστειτε να φατε αλλου ειδους φολα φετος το καλοκαιρι ολοι εκει. Η Καλαματα ειναι πολυ πολυ κοντα και πολυ πολυ φθηνα.

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει (όχι φυσικά να τα σκοτώσουμε με φόλες) με τα αδέσποτα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. 1ον ΣΤΕΙΡΩΣΗ σε τακτικό επίπεδο. Όχι μια φορά και ξεμπερδέψαμε.(αν θέλουμε να ξεμπερδεύουμε μόνιμα) 2ον Απομάκρυνση από τους αστικούς χώρους και χώροι φιλοξενίας (με ταυτόχρονη στείρωση). 3ον Πρέπει κάποια στιγμή να μπει κι ένα σαφές νομικό πλαίσιο για τις ευθύνες των ιδιοκτητών. Στο δήμο Τρίπολης (για το Άστρος δεν γνωρίζω) νομίζω μόνο το δεύτερο γίνεται το οποίο είναι άχρηστο χωρίς το πρώτο.

Ο ΜΠΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΝΕΙΤ Εκτός αν ο Δήμαρχος Τρίπολης τον χρειάζεται τώρα να διώχνει τις γάτες από τα σκουπίδια

Είναι ψηλός, είναι μυστακιοφόρος, είναι ο ΜΠΟΜΠΙ. Πάρτε τον να βγάζει κήρυγμα στα σκυλιά, όπως έκανε και σε μας για τρία χρόνια, και δε θα σας ξαναπλησιάσει τετράποδο. Άσε που θα σας μείνουνε και τα 15 χιλιάρικα.

Κακέ Λύκε είσαι πολύ...μάγκας!!!!!

ο δήμος β.κυνουριας εδω και χρονια δεν κανει απολυτως τιποτα για την προστασια των πολιτων ντοπιων και παραθεριστων,εξυπηρετει συμφεροντα μεγαλων της περιοχης,οι οποιοι μπαζωνουν παραλιες,κλεινουν αγωγους,ριχνουν νερα στους δρομους που επρεπε να πεφτουν στο βοθρο τους και η παρεα καλα κρατει! τα σπιτια μας πνιγονται,τα παιδια μας αλυσοδενονται για να μη τα φανε τα σκυλια και οι αρχοντες αφαντοι! οι δρομοι καταστραφηκαν με τις πλημμυρες,τον ερχομενο χειμωνα θα φτασει το νερο στα κρεβατια μας αλλα η μετατοπιση και ταυτοχρονα αγνοια ευθυνων και αρμοδιοτητων περιοριζεται στην εξυπηρετηση των ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Προς Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 10 Μάιος 2012 - 18:24 Δεν ξερω αν εγω ειμαι μαγκας ή οχι, ουτε διεκδικησα ποτε στην ζωη μου καποιο τετοιο "τιτλο", αλλα σιγουρα ξερω τι εισαι εσυ...: Α Ν Α Ν Δ Ρ Ο Σ και να και ο λογος: http://astrosnews.gr/?p=37758 Εσεις κυριοι του portal, μηπως θα επρεπε να δημοσιευσετε κατι σχετικο με την "εξολοθρευση" που γινεται στο Παραλιο Αστρος? Πρεπει να ενημερωθουν οι υποφηφιοι παραθεριστες με τι κοσμο εχουν να κανουν, εφοσον επιλεξουν να κανουν διακοπες εκει...