Προ των πυλών ο Χαρίτος για τον πάγκο της ΑΕΚ Τρίπολης

Προ των πυλών ο Χαρίτος για τον πάγκο της ΑΕΚ Τρίπολης

Οκτώβριος 22, 2019 - 15:26
4 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης μετά το τέλος της συνεργασιας της με τον Δημήτρη Μειδάνη βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή με τον Γιώργο Χαρίτο να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία.

Ουσιαστικά ανάμεσα στους κιτρινομαυρους και τον 63χρονό Κορίνθιο τεχνικό κάτοχο UEFA Pro απομένουν τα τυπικά και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Γιώργος Χαρίτος αναμένεται να πέσει κατευθείαν στα βαθιά καθώς η ΑΕΚ Τρίπολης παραμένει χωρίς ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγωνιστικές και να προπονήσει την ομάδα για το Κυριακάτικο Αρκαδικό ντέρμπι με τον Παναρκαδικό.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

63 χρονών μπράβο στο άνθρωπο που ασχολείται ακόμα μαζί με τον μπάρμπα Νίκο τον πρόεδρο μια χαρά θα δέσουν για πολλά καρδιακά σου λεω

Ρε φίλε κι εγώ 63 ετών είμαι τι σε πειράζει μπορεί κι εγώ σε αυτή την ηλικία να ασχοληθώ με την προπονητική.Σοβαρολογω.

Τι φόρμα που θα την φοράει ο 63 τρίαχρονος στην προπόνηση η στους αγώνες και αν ασχοληθείς τώρα εσύ με την προπονητική παρε και γυαλιά για να διαβάσεις αρε καπηηηη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.