Πρέσβης Αμερικής από την Τρίπολη: Επενδύσεις χρειάζεται η Ελλάδα για έξοδο από την κρίση (video)

Πρέσβης Αμερικής από την Τρίπολη: Επενδύσεις χρειάζεται η Ελλάδα για έξοδο από την κρίση (video)

Ιούνιος 22, 2012 - 17:58

Δήλωσε οπαδός της Εθνικής Ελλάδος...

Επενδύσεις και φιλικό περιβάλλον για τους επενδυτές ανέφερε ως πρωτεύοντα στοιχεία που θα βοηθήσουν την Ελλάδα στην προσπάθειά της για έξοδο από την κρίση, ο πρέσβης της Αμερικής Daniel Smith στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε από κοινού με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αρκαδική Πρωτεύουσα.

Ο κ. Smith βρέθηκε στην Τρίπολη προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που προσπαθεί να έχει ο επαγγελματικός κόσμος της Αρκαδίας ώστε να βρεθούν τρόποι συνεργασιών και βοήθειας για έξοδο από την κρίση. 

Ο κ. Μπουντρούκας τόνισε τους ιδιαίτερους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών, αφού στην Αμερική οι Έλληνες είναι πολλοί και μάλιστα πλέον 4γενιάς και εξέφρασε την ελπίδα του για συνεργασία σε εμπορικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Ο Πρέσβης αφού ανέφερε στην αρχή στα ελληνικά πως "είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ σήμερα" (συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά), τόνισε πως η κρίση για τη χώρα είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ενώ διευκρίνισε πως "προσβλέπω σε εκτενή και συνεχή συνεργασία για να αναπτύξουμε δεσμούς σε πολλά επίπεδα".

Ενώ ο πρέσβης τέλος ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στην Εθνική μας και δήλωσε πως είναι με την Ελλάδα απόψε το βράδυ στον αγώνα με τη Γερμανία...

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη τύπου 

Ελένη Τράκα

 

Video: 

youtube://v/rM6XgCAk6OU