Πρεμιέρα στο νέο ΔΑΚ Αστακού με το Αίολος - Αρκαδικός

Πρεμιέρα στο νέο ΔΑΚ Αστακού με το Αίολος - Αρκαδικός

Νοέμβριος 04, 2016 - 11:12
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αίολο στον Αστακό το Σάββατο (5/11, 17:00).

Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου μετά από μία εβδομάδα σκληρών και απαιτητικών  προπονήσεων αναχωρεί την Παρασκευή (4/11) με προορισμό τον Αστακό ενόψει του αγώνα με τον τοπικό Αίολο.

Στα αγωνιστικά ο Αρκαδικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τον coach του ΣΕΦΑ να έχε βλέπει τους παίχτες του απόλυτα συγκεντρωμένους έχοντας όλα τα του τα όπλα στην διάθεση του για το δύσκολο αυτό εκτός έδρας παιχνίδι.

Από κει και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τον Αίολο ένα όνειρο πολλών χρόνων βρήκε σάρκα και οστά με την δημιουργία του νέου γηπέδου της ομάδας να γίνεται πραγματικότητα και πλέον ο Αστακός να βρίσκει την νέα του έδρα ΔΑΚ Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου όπου και θα διεξάγονται πλέον οι αγώνες του Αίολου.

Έτσι ο Αίολος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο νέου του γήπεδο στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό το Σάββατο (4/11, 17:00) με τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να έχει την δυνατότητα να απολαύσει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας στο ΔΑΚ Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίολου για το νέο γήπεδο

Σας ενημερώνουμε ότι, οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΑΜΣ Αίολος Αστακού για το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, θα διεξάγονται στο ΔΑΚ Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.