Πρεμιέρα στο 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Πρεμιέρα στο 4ο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Ιούνιος 09, 2017 - 21:02
0 σχόλια

Το 4ο SEFA Basketball Camp άνοιξε τις πόρτες του απόγευμα της Παρασκευής (9/6) στο κλειστό  γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και υποδέχθηκε τα νέα παιδιά ηλικίας από 7-18 ετών σε ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, εκμάθηση πολύ παιχνίδι και διασκέδαση.

Στην πρώτη μέρα του 3ου SEFA Basketball Camp επίτιμοι καλεσμένοι ήταν ο Άκης Καλλινικίδης, ο Βασίλης Καββαδάς, ο coach Κώστας Παπαδόπουλος ενώ στο ΔΑΚ Τρίπολης το παρών έδωσε και ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης και βέβαια o head coach της ανδρικής ομάδας Γιάννης Διαμαντάκος, ο assistant coach Νίκος Πολυζογόπουλος αλλά και οι προπονητές των τμημάτων των ακαδημιών του ΣΕΦΑ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Βελισσάριος Τσαμακλής και η Φηλιώ Μιχαλοπούλου.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να προπονηθούν μαζί με τους δύο αστέρες των Ελληνικών παρκέ  Άκη Καλλινικίδη και Βασίλη Καββαδά και με τον coach Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία από τμήματα υποδομών και ακαδημιών.

Σε αυτή την πρώτη ημέρα οι προπονήσεις των τριών ηλικιακών γκρούπ που ήταν χωρισμένα τα παιδιά είχαν ως κύριο άξονα την ντρίμπλα και των χειρισμό της μπάλας με πολλές ειδικευμένες ασκήσεις με τα παιδιά να αποκτούν χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον.

Το 4ο Sefa Basketball Camp συνδυάζει την προπόνηση με το παιχνίδι, τις γνώσεις και την διασκέδαση  με τα παιδιά να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή πάνω στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως Γιώργος Κοψαύτης, Άκης Καλλινικίδης και Βασίλης Καββαδάς είχαν θερμό χαιρετισμό μεταξύ τους με το μυαλό όλων να πηγαίνει στην ιστορική ομάδα του Αρκαδικού που αγωνίστηκε στην νΑ1.

Το 4ο  Sefa Basketball Camp θα συνεχιστεί το Σάββατο 10 Ιουνίου με διπλή προπόνηση για τα παιδιά (πρωί-απόγευμαα)  και ασφαλώς με περισσότερη διδασκαλία και παιχνίδι αλλά και εκπλήξεις από τους διοργανωτές.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Πρεμιέρα στο 4ο Sefa Basketball Camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.