Πρεμιέρα στην Ερμιονίδα για τον Παναρκαδικό

Πρεμιέρα στην Ερμιονίδα για τον Παναρκαδικό

Σεπτέμβριος 12, 2018 - 16:06
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου η κλήρωση των 8 ομίλων της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Το ταξίδι του Παναρκαδικό στην εφετινή Γ' Εθνική ξεκινά από την Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην Ερμιόνη με αντίπαλο την τοπική Ένωση Ερμιονίδσς με την πρώτη σέντρα της νέας Γ' Εθνικής να είναι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας

Ένωση Ερμιονίδας – Παναρκαδικός

Μανδραϊκός – ΑΟ Κατασταρίου

Ένωση Λέρνας – Καλαμάτα

Πάμισσος Μεσσήνης – ΑΕ Πελλάνας

Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος

Αμβρυσσέας Διστόμου – Παναργειακός

ΑΟ Εικοσιμίας – ΑΟ Υπάτου

Όπως ανακοινώθηκε, όλοι οι όμιλοι θα έχουν ρεπό στις 10 Μαρτίου με εξαίρεση τον 7ο όμιλο που θα έχει τρεις διακοπές (27/10, 27/01, 10/03) διότι είναι ο μοναδικός που απαρτίζεται από 12 ομάδες.

Ολα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να γίνουν Κυριακή με μοναδική εξαίρεση την 5η αγωνιστική που έχει οριστεί για τις 27 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο λόγω της Εθνικής εορτής.

- Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του ομίλου του Παναρκαδικού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.