Πρεμιέρα και κάλεσμα στον κόσμο από τον Πήγασο Άστρους (vid)

Πρεμιέρα και κάλεσμα στον κόσμο από τον Πήγασο Άστρους (vid)

Οκτώβριος 21, 2016 - 11:00
0 σχόλια

Στην ‘’αρένα’’ του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ ρίχνεται ο Πήγασος Άστρους το Σάββατο 22 Οκτωβρίου όπου και υποδέχεται στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Άστρους  την ομάδα του Ατρέα Μυκηνών στις 17:00.

Η ομάδα του Άστρους θα είναι για μία ακόμα χρονιά η εκπρόσωπος της περιοχής της Βόρειας Κυνουρίας στην Α1 ΕΣΚΑΚ κατηγορία και αποτελεί μία μπασκετική όαση στην περιοχή με αφορμή βέβαια την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο Πήγασος Άστρους βάζει  ως στόχο να πραγματοποιήσει μία καλή σεζόν και να φανεί ανταγωνιστική στην διάρκεια του πρωταθλήματος και ασφαλώς να αναδείξει τα δικά της παιδιά μέσω της πρώτης ομάδας.

Παράλληλα εκτός από την πρώτη ομάδα αγώνες υπάρχουν και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου με τις Νεανίδες να αγωνίζονται την Κυριακή 13:00 εκτός έδρας στην Ολυμπία και τους Έφηβους κόντρα στον Αριστέα την ίδια ημέρα στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους.

Τέλος η ομάδα μπάσκετ του Πήγασου κάνει το δικό της κάλεσμα στον κόσμο για να στήριξη την νέα αυτή προσπάθεια στην σεζόν που ξεκινά μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα με τίτλο ‘’έκτος παίχτης Πηγασάρα’’.

Ειδήσεις: 
Video: 

Έκτος Παίκτης Πηγασάρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.