Πρεμιέρα για τα κορίτσια του Άρη στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής

Πρεμιέρα για τα κορίτσια του Άρη στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής

Οκτώβριος 30, 2015 - 20:00
0 σχόλια

Ιστορική μέρα είναι η Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Τρίπολης καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά με τις κιτρινόμαυρες να κάνουν το ντεμπούτο τους στα σαλόνια της Β' Εθνικής.

Τα κορίτσια του Γιώργου Καζαντζίδη είναι απόλυτα έτοιμες για το ντεμπούτο τους την Κυριακή (1/11, 15:00) στον εκτός έδρας αγώνα στην Πάτρα με την ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού με στόχο ασφαλώς το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της νέας σεζόν που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας  στα ύψη ενόψει της συνέχειας.

Η πρώτη συμμετοχή του Άρη Τρίπολης στην Β' Εθνική κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου αποτελεί μία τεράστια πρόκληση τόσο για την ίδιο τον σύλλογο και τις αθλήτριες του όσο και για τον νομό Αρκαδίας που θα εκπροσωπείται από μία ακόμα ομάδα στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών:

1η αγωνιστική (1/11/2015 15:00)

Ροδιά Ξυλοκάστρου-Άβαντες Χαλκίδας
Μεσολόγγι 2008-Πανηλειακός Πύργου
Ίκαρος Πετρωτού-Άρης Τρίπολης

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.