Πρεμιέρα για το Κύπελλο Αρκαδίας

Πρεμιέρα για το Κύπελλο Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 16, 2016 - 11:00
0 σχόλια

Το κύπελλο Αρκαδίας ανοίγει την αυλαία του με μία αναμέτρηση που ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επίσημη για την νέα αγωνιστική σεζόν που διανύουμε σε επίπεδο τοπικού ποδοσφαίρου.

Νικηταράς και Βρασιές ρίχνονται στην μάχη του κυπέλλου Αρκαδίας το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων ποδοσφαίρου τόσο της Βόρειας Κυνουρίας όσο και άλλων περιοχών της Αρκαδίας.

Η χρονιά αυτή για τον Νικηταρά έχει αρκετές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις προηγούμενες με την ομάδα των Δολιανών μετά τον περσινό υποβιβασμό της αναμένεται να χτίσει μια νέα  ομάδα κάτω από άλλες βάσεις με στόχο βεβαίως την άμεση επιστροφή των Δολιανιτών στην Α' Αρκαδίας.

Από την άλλη οι Βρασιές αποτελούν τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο σταθερές δυνάμεις της Α' Αρκαδίας με το νεανικό και γεμάτο ταλέντο κορμό να παραμένει και για την φετινή σεζόν και σε συνδυασμό με τις πολύ ουσιαστικές προσθήκες των Κουρόγιωργα, Χαρμπαλή, Ρίζου η ομάδα του Γρηγόρη Παναγιώταρου να έχει όλες τις προυποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει την εφετινή σεζόν.

Για την αναμέτρηση της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Αρκαδίας ορίστηκε και η διαιτητική τριάδα η οποία και είναι:

Σάββατο (17/9, 16:00)

Νικηταράς-Βρασιές: Γκριτζέπης-Σταματόπουλος Ν-Παπαγεωργίου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.