Πράσινο Κίνημα: Απέσυρε την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η Γιούλη Παπαδοπούλου

Πράσινο Κίνημα: Απέσυρε την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η Γιούλη Παπαδοπούλου

Φεβρουάριος 18, 2019 - 11:09
0 σχόλια

Aνάκληση υποψηφιότητας Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Αγαπητοί πολίτες της Πελοποννήσου

Λόγοι εξ ολοκλήρου αντικειμενικοί και αντίθετοι προς τα πιστεύω μου και τις απόψεις μου για την πολιτική και το ευ αγωνίζεσθαι παντού και πάντα, με οδήγησαν στην απόφασή μου να ανακαλέσω την υποψηφιότητά μου, με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την  Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιλογή μου αυτή, έρχεται σε χρόνο που επιτρέπει στο κίνημα, την αντικατάσταση του επικεφαλής, με άλλο πρόσωπο έγκαιρα και επιτρέπει σε μένα να προστατεύσω την δημόσια εικόνα και παρουσία της προσωπικότητάς μου, σύμφωνα με τις αξίες μου και την ως σήμερα διαδρομή μου.

Τονίζοντας μόνο προς πάσα κατεύθυνση, πως αυτοοργάνωση εκ του μηδενός και σε επίπεδο 5 νομών ταυτόχρονα και με ''περιοριστικούς όρους'' στην παρουσίαση.....είναι ένα άθλημα ακατόρθωτο...
Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια, όλους εκείνους τους πολίτες της Πελοποννήσου γνωστούς μου αλλά και αγνώστους σε μένα προσωπικά, που με περιέβαλαν με πίστη και αληθινή αυτοδιάθεση από τη πρώτη ημέρα, από όλους τους πολιτικούς χώρους, εκτιμώντας τους μοναχικούς αγώνες μου κατά της διαφθοράς και της πολιτικής παρακμής και περίμεναν ταγμένοι δίπλα μου, το έναυσμα για το ξεκίνημα του πολιτικού μας αγώνα, που ποτέ δεν ήρθε !!!

'Η που πιθανά, κάποιοι λόγοι ή άνθρωποι δεν επέτρεψαν να έρθει....για διάφορες σκοπιμότητες .

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τα ΜΜΕ (blogs, sites, radio,tv) που ανέδειξαν αμέσως την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με αναφορές τους, όπως οφείλω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συντελεστές του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ της Τρίπολης κ. Μ Αρτόπουλο και Δ. Μανιατάκο που διέθεσαν ολόκληρη ώρα παρουσίασής μου στη εκπομπή τους, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομά μου.
Οφείλω ακόμα να τονίσω, πως όλοι εκείνοι που διαπλέκονται με τη εξουσία και τα παρακλάδια της φρόντισαν έγκαιρα και ''έντεχνα'' να ''ξεχάσουν'' την ύπαρξή μου ως υποψηφίας !

Επειδή ζωή του καθενός μας, είναι ο δρόμος που χαράζει και πάνω του περπατεί κι επειδή ο βηματισμός του καθενός μας έχει αποτύπωμα κοινωνικό, προσωπικό, πολιτικό και ξεχωριστό, διαλέγω την περπατησιά μου ανεμπόδιστη, στον μοναχικό αγωνιστικό δρόμο που έχω χαράξει και ακολουθώ από χρόνια.....
Κι εύχομαι αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, να αξιώσουν την ταλαίπωρη Πελοπόννησο, να εκλέξει ηγέτη και περιφερειακούς συμβούλους, που θα νοιαστούν τους  Ανθρώπους της και τις ανάγκες τους, πάνω απ΄ όλα.

Με εκτίμηση προς έναν έκαστο πολίτη χωριστά

ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - BLOGGER ( ORTHOLOGIKA )

ΤΡΠΟΛΗ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.