«Πράσινο φως» της Ποιότητας Ζωής για να βγουν τα κολωνάκια στην Τρίπολη

«Πράσινο φως» της Ποιότητας Ζωής για να βγουν τα κολωνάκια στην Τρίπολη

Νοέμβριος 28, 2014 - 10:09
5 σχόλια

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στην Τρίπολη και αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη λήψη κανονιστικής απόφασης για την αφαίρεση-κατάργηση των υφιστάμενων εύκαμπτων
πλαστικών οριοδεικτών (κολωνάκια) από τον άξονα (λευκή διπλή διαχωριστική γραμμή) των οδών Γεωργίου Α’ και Εθνομαρτύρων στο κέντρο της Τρίπολης, και για όλο το μήκος αυτών.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.: Ζαμπαθά Χριστίνα και Νικολάου Δημήτριος εξέφρασαν την αντίρρησή τους για την αφαίρεση-κατάργηση των υφιστάμενων εύκαμπτων πλαστικών οριοδεικτών (κολωνάκια) από τον άξονα (λευκή διπλή διαχωριστική γραμμή) των οδών Γεωργίου Α’ και Εθνομαρτύρων στο κέντρο της Τρίπολης, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο θα είχε επιπλέον ως επακόλουθο και την παράνομη στάθμευση των αυτοκινήτων επάνω στα παρακείμενα πεζοδρόμια.

Απαντώντας στις παραπάνω επισημάνσεις ο Πρόεδρος κ. Βόσνος Δημήτρης υπενθύμισε πως είναι δέσμευση του Δήμαρχου η τοποθέτηση προστατευτικών εμποδίων επάνω στα πεζοδρόμια για την ασφαλή διέλευση των πεζών και πως με αυτόν τον τρόπο θα αποτραπεί και η παράνομη στάθμευση επάνω στα πεζοδρόμια.

Οι σύμβουλοι Ζαμπαθά και Νικολάου ψήφισαν κατά. Τη συγκεκριμένη απόφάση είχε λάβει πριν από λίγο καιρό και η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης και τώρα απομένει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποφασιστεί τελικά η "μοίρα" των πλαστικών οριοδεικτών. Βέβαια δε χρειάζεται τόσο πολύ αυτή η απόφαση αφού κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει γι' αυτά καιρό τώρα και τα καταστρέφουν.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Αφου ο ιδιος ο Βοσνος παρκάρει όπου βρει! Οποια μερα και να βγεις στην πολη εχει 'καβαλήσει' ένα πεζοδρόμιο ή είναι παρκαρισμένος σε πεζοδρομο. Τωρα αυτος ο ανθρωπος σε συνεργασία με τον Παυλή ...'δεσμεύονται'! Τι γελοιότητες είναι αυτές!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΣΝΟΥ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ Ο ΠΑΥΛΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΕΣ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ντροπή...

Τέσσερα σχόλια (και ένα το δικό μου, πέντε) ανώνυμα. Μπράβο, καλά πάμε, φυλάμε πισινές ακόμα και για τα κολονάκια. Η ανώνυμη πόλη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.