Πράσινο βάφτηκε το τοπικό ντέρμπι! Παναρκαδικός - Βρασιές 2-1 (photos)

Πράσινο βάφτηκε το τοπικό ντέρμπι! Παναρκαδικός - Βρασιές 2-1 (photos)

Οκτώβριος 13, 2010 - 18:52
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έφτασε κοντά στο γκολ και στο 43’ όταν μετά από κόρνερ του Πετρόπουλου, ο Αποστολόπουλος έκανε την προβολή , στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 67’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των Βρασιών και έφτασε στον Ιωάννου, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναρκαδικός έμεινε με παίχτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αποστολόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι με το Μαντέλο έκαναν το 2-1 στο 71. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παναρκαδικός έχασε ευκαιρίες στο τρίλεπτο 85-88 με το Βασιλειάδη να αποκρούει το σουτ των Μέλλου και το τετ-α-τετ του Δήμου. Την πιο κλασική ευκαιρία έχασε ο Παναρκαδικός στο 92’ όταν ο διαιτητής Ρατσιάτος καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζιανή από το Βασιλειάδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεντεβής, όμως ο τερματοφύλακας των Βρασιών μπλόκαρε τη μπάλα.

Εκτός της αποβολής, κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Κυριακίδης, Κουλόπουλος, Βασιλειάδης, Παρασκευάς, Μπακάλης

Παναρκαδικός: Ζαντιώτης, Ιωάννου, Μπούτας, Σελλής, Τσιόγκας, Δήμος, Πετρόπουλος (60’ Μέλλος), Κοσκολός (78’ Μπεντεβής), Κουλόπουλος (65’ Τζιανής), Αποστλόπουλος, Σπ. Λαγός

Βρασιές: Κλ. Παπαδόπουλος (16’ Βασιλειάδης), Κορολόγος, Μαντέλος, Παππάς, Παρασκευάς, Κυριακίδης, Ιατρίδης (46' Αλεξίου), Γ. Αδάμης, Αραχωβίτης, Δημάκος, Δημάκης (73' Μπακάλης)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γιατί δεν άφησες να εκτελέσει το πέναλντι ο Δήμος ρε Δημητρελη ;;;Θα σου το πληρώσεις αυτό το χαμένο πέναλτι στις ισοβαθμίες...