«Πρασινίζει» το γήπεδο της Τεγέας (pics)

«Πρασινίζει» το γήπεδο της Τεγέας (pics)

Σεπτέμβριος 14, 2018 - 14:58
11 σχόλια

Τον δρόμο προς την τελική ευθεία έχουν πάρει οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Τεγέας καθώς έφθασε ο πλαστικός χλοοτάπητας με την τοποθέτηση του να έχει ξεκινήσει.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο χρόνος για την ολοκλήρωση των έργων έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα και πολύ σύντομα ένα νέο αθλητικό στολίδι θα ανοίξει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Το πλάνο των εργασιών για την τοποθέτηση του νέου πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τεγέας προβλέπεται να ολοκληρωθεί περίπου στις επόμενες δέκα ημέρες χρόνος που θα χρειαστεί για να στρωθούν όλα τα κομμάτια της πράσινης μοκέτας.

Το όνειρο πολλών ετών για την ομάδα και συνολικά για την Τεγέα γίνεται πραγματικότητα με το νέο αυτό γήπεδο να αναμένεται να αποτελέσει έργο αθλητικής πνοής για την περιοχή.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2018 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...

ετσι μπραβο,πολλα συγχαρητηρια και μπραβο στο παυλη που μας εφτιαξε επιτελους το γηπεδο,μητσαρα μαζι σου δαγκωτο ,ΟΛΟΙ μαζι σου ειμαστε,οι αλλοι οσοι περασαν στα λογια εμειναν

Ποιός Παυλής έφτιαξε το γήπεδο ρε νούμερο. Αυτός δεν είναι ικανός να αλλάξει 10 τετραγωνικά τάπητα μπροστά στα τέρματα στην Κάρτσοβα.

22:07 Ποιος Παυλής ρε αστοιχείωτε τυρόβλαχε; Η Περιφέρεια το έφτιαξε το γήπεδο! Άντε τράβα τώρα στη στρούγκα να πήξεις τυρί γιατί έχεις αργήσει..Βλαχαδερά, που μάθατε και τα σχόλια από τα κινητά και οι κατσίκες και οι προβατίνες περιμένουν να τις αρμέξετε! Τσακιστείτε τεμπέληδες!

Καλα μην μαλωνετε απλα ψηφιστε αναλογως. Ας αναρωτηθουν οι αρμοδιοι αν εκτος απο *** ψηφοφορους παραγει κατι το ποδοσφαιρο της Αρκαδιας.

Βλέπω ότι έπιασε φουλ δουλειά η παπαγαλαρία του Παυλή και προσπαθεί να μας αποδείξει ότι το γήπεδο της Τεγέας είναι δικό του έργο, λες και εμείς τρώμε το σανό που θέλει να ταϊσει τους αγράμματους δικούς του και δεν ξέρουμε τί γίνεται...Λεβέντες ό,τι και να κάνετε, δεν μπορείτε να αποφύγετε τη μοίρα σας που είναι η σφαλιάρα...φλαπ!..φλουπ!..στις εκλογές! Θέμα χρόνου είναι πλέον...Εσείς βέβαια, ζήστε στην αυταπάτη και το μικρόκοσμό σας, που βλέπει δημαρχιλίκια και την επόμενη 5ετία...

Προς παπαγαλάκια Παυλή. Προσοχή το χόρτο του γηπέδου της Τεγέας δεν τρώγεται!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.