Πράκτορες παντού!

Πράκτορες παντού!

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 13:18
3 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Ενθυμούμαι καλώς μια μικρή ιστορία που μου είχε πει εξαφέλφη μου εξ αγχιστείας, η οποία πολύ νέα διορίστηκε στην ΕΥΠ. Στο τηλέφωνο του γραφείου της υπήρχε μια μικρή ταμπελίτσα που έγραφε: «Προσοχή, ο εχθρός παρακολουθεί».

Έχουν γελάσει και οι πέτρες με την απόφαση της κυβέρνησης να τροποποιήσει με τροπολογία τον Κανονισμό, ώστε ο εκλεκτός της, μη έχων πτυχίο, να αναλάβει την ΕΥΠ.

Και οι πέτρες θα γελάσουν ακόμη περισσότερο με την άλλη τροπολογία που κατετέθη, και η οποία προβλέπει πράκτορες παντού στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ, που θα είναι λέει σύνδεσμοι μεταξύ της ΕΥΠ και των Υπηρεσιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25 πήδηξαν ως το ταβάνι στο άκουσμα της τροπολογίας.

Διότι, σου λέει, θα παρακολουθούνται από την ΕΥΠ οι δημόσιες υπηρεσίες και οι ΟΤΑ.

Τι να πω; «Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ», τραγουδούσε ο Φαλακρός πράκτωρ 007.

Και επικεφαλής χωρίς πτυχίο -ο Κυριάκος έλεγε προεκλογικά ότι ποτέ δεν θα άλλαζε τον κανονισμό, αλλά γενικά πολλά έλεγε και λόγο δεν κράτησε- και θα γεμίσουν πράκτορες ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ...

Ω, άνδρες Τριπολίτες, στην καλύτερη, μου μυρίζει ρουσφετάκι. Στη χειρότερη... Μεγάλο Αδελφό και σύντομα βλέπω να συνεννοούνται οι υπάλληλοι στις υπηρεσίες με κώδικες πιο πολύπλοκους και από των τεκτόνων.

Επειδή... ο «εχθρός» θα παρακολουθεί.

 


3 Σχόλια

Ο πρωθυπουργός τα μπέρδεψε και έβαλε την CIA αντί του FBI, το πλέον αρμόδιο για το εσωτερικό της χώρας. Υπάρχει και άλλη εξήγηση με την οποία ίσως να μην είναι μπέρδεμα η απόφαση αυτή αφού ΕΥΠ=CIA. Η αμερικανολαγνεία της ΝΔ γαρ. Μπορεί να ζήλεψε την ξεφτίλα των ΒΝD που παρακολουθούσαν την Μέρκελ για λογαριασμό της CIA. Κλαυσίγελος... Αλήθεια ρε ''μπατριώτες'' της ΝΔ τι έγινε στην Γερμανία; Στο εθνικό ύμνο καθιστός και στο ποτό όρθιος στην βεράντα με την Μέρκελ. Ξεφτίλα ρε πατριώτες. Αναμενόμενο θα πεί κανείς από νεοταξίτες ηγέτες... Κυκλοφορούν οι σχετικές φωτό ψάξτε να τις σβήσετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.