Πουλάει Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός;

Πουλάει Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός;

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 10:26
0 σχόλια

Με «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η οικονομική κατάσταση τον Παναθηναϊκό που αναζητά άμεσα χρήματα για να μπορέσει να καλύψει βασικές λειτουργικές ανάγκες που απαιτούνται για τον σύλλογο.

Έτσι λοιπόν οι πράσινοι προγραμματίζουν την πώληση των πιο δυνατών τους χαρτιών και περιουσιακών στοιχείων με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται στο κάδρο ενόψει Ιανουαρίου.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ωστόσο όπως φαίνεται με τα χρονικά δεδομένα που υπάρχουν τώρα ο νεαρός κίπερ δεν θα είναι ο μόνος που θα πωληθεί όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του τριφυλλιού.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Παναθηναϊκού είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού και παρακολουθείται με τους πράσινους να ποντάρουν πως ο Αρκάς άσος μπορεί να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας με ένα πολύ σημαντικό ποσό ακόμα και τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο «Κούρμπε» πήρε μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο και μέσα σε λίγους μήνες έγινε ο αρχηγός της ομάδας και πλέον όλα τα σενάρια για το μέλλον του είναι ανοιχτά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.