Πού βαδίζει σήμερα η γηραιά Ευρώπη;

Πού βαδίζει σήμερα η γηραιά Ευρώπη;

Απρίλιος 19, 2015 - 19:29
0 σχόλια

Ενώ γνωρίζει από τα επίσημα στοιχεία της ότι :

Το 1800 ο πληθυσμός της αντιπροσώπευε το 20% του συνολικού πληθυσμού της γης !
Το 1900 αντιπροσώπευε το 15% του συνολικού πληθυσμού της γης.
Το  1950 αντιπροσώπευε το 13%
Το   2015 αντιπροσωπεύει το 5% !!
Οι Μουσουλμανικές χώρες, μόνο της Νοτίου Μεσογείου, προβλέπεται, ότι το 2020 ( αύριο δηλαδή ) θα έχουν πληθυσμό  περί τα 380 εκατομμύρια έναντι 150 εκατομμυρίων του συνολικού πληθυσμού των Ευρωπαϊκών Μεσογειακών Χωρών.

Μιλάμε ότι από την μία έχουμε μία Χριστιανική Ευρώπη που φθίνει δημογραφικά, και γερνάει και από την άλλη έχουμε την καλπάζουσα δημογραφική αύξηση των Μουσουλμάνων οι οποίοι μεταναστεύουν κατά κύματα αναζητώντας  ζωτικό χώρο στις  Ευρωπαϊκές αυλές.

Ερώτημα: θα αντέξει το Μεσογειακό  Ευρωπαϊκό φράγμα , την πλημμυρίδα των εκατομμυρίων  Μουσουλμάνων οι οποίοι  από την μιά έλκονται από τον Ευρωπαϊκο πλούτο και από την άλλη  ωθούνται βάναυσα από την δημογραφική έκρηξη και την ατελείωτη φτώχεια που μαστίζει της χώρες τους;
Αν  κάποιος προσπαθήσει να απαντήσει στο ερώτημα, θα πάρει εύκολα την απάντηση. Δεν έχει παρά  να δει τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στα σύνορα της Ελλάδος και  στην Μεσόγειο γενικότερα και να μετράει τα καθημερινά και αλεπάλληλα κύματα των λαθρομεταναστών. Επειδή απ' ότι έχουμε καταλάβει, η αρμόδια για το μεταναστευτικό αναπληρώτρια Υπουργός Χριστοδουλοπούλου νομίζει ότι έχει τοποθετηθεί εκεί όχι για να το λύσει, αλλά επί της υποδοχής, εμείς απλά ρωτάμε:

Είναι σύνορο της Ευρώπης η Ελλάδα ;

Ακούει κανείς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ή ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ ;

Νικόλαος Η.Σκαντζός
Μέλος Τ.Ο. Τριπόλεως
Λαϊκού Συνδεσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.