Πού θα στηθούν κάλπες για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία

Πού θα στηθούν κάλπες για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία

Ιούνιος 21, 2016 - 20:29
1 σχόλια

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Σύμφωνα με απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή θα γίνουν εκλογές σε όλη την χώρα από τις οποίες θα προκύψουν οι νέες Νομαρχιακές Επιτροπές ( ΝΕ ), οι επιτροπές καταστατικού και πιστοποίησης ( ΝΕΚΑΠ ), οι επιτροπές οικονομικού ελέγχου (ΝΕΟΕ ) και οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων ( ΣΕ ).

Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του Κινήματος θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα λήξουν στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου 2016.

Στην Αρκαδία θα στηθούν πέντε κάλπες, όσοι δηλαδή είναι και οι καλλικρατικοί Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας. Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αρκαδία είναι τα εξής;
- Τρίπολη: γραφεία Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ( πεζόδρομος Δεληγιάννη αρ. 5 )
- Μεγαλόπολη: πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης
- Τρόπαια: Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων
- Βόρεια Κυνουρία: Κ.Ε.Π. Άστρους
- Νότια Κυνουρία: Πνευματικό Κέντρο Τυρού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για όλες τις παραπάνω επιτροπές λήγει αύριο Τετάρτη 22/6/16. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας μέχρι και τις 8 το βράδυ. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του κινήματος.
Η απερχόμενη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Αρκαδία για τη βοήθεια και τη στήριξη που παρείχαν στο κίνημα τα τελευταία χρόνια και τους καλεί να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή σε όλη την Αρκαδία

Δελτίο Τύπου
 

Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.