«Πού ήταν ο Κ. Μητσοτάκης όταν το κόμμα του έστελνε ψευδή στοιχεία στην ΕΕ;»

«Πού ήταν ο Κ. Μητσοτάκης όταν το κόμμα του έστελνε ψευδή στοιχεία στην ΕΕ;»

Μάρτιος 02, 2019 - 10:43
0 σχόλια

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ας μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης: πότε έμαθε την αλήθεια και τι έκανε για αυτό. Δεν είχε καν το σθένος να ακολουθήσει την ψήφο της Ντόρας Μπακογιάννη στο πρώτο μνημόνιο. 

Πού ήταν ο εκλεγμένος βουλευτής τότε, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν το κόμμα του έστελνε ψευδή στατιστικά στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διαπράττοντας ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, κατακρημνίζοντας την αξιοπιστία της χώρας.

Η παρολίγον χρεοκοπία δεν ήταν αποτέλεσμα ούτε καθυστέρησης, ούτε συνωμοσίας για τα CDS, ούτε ατυχίας. Ήταν αναμενόμενο αποτέλεσμα των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας και μίας κυβέρνησης στην οποία ο σημερινός, διορισμένος από τον κ. Μητσοτάκη Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ήταν στο τιμόνι των αποφάσεων, ως μέλος του τετραμελούς «Υπερδιευθυντηρίου για την Οικονομία» συμπεριλαμβανομένων των κκ Καραμανλή, Παπαθανασίου και Σουφλιά. Να ξέρουμε ποιοι εμφανίζονται σήμερα ως σωτήρες.

Σε ό,τι αφορά, το πότε «έμαθε» ο Γιώργος Α. Παπανδρέου το μέγεθος του προβλήματος, αποτυπώνεται με αριθμούς στα μέτρα του πρώτου προϋπολογισμού της κυβέρνησης του, λίγες εβδομάδες μετά την εκλογή του, τότε που η ΝΔ ξεσήκωνε το λαό για δήθεν συνωμοσίες και φουσκωμένα ελλείμματα, αντί να σκύψει το κεφάλι, να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό και να βάλει πλάτη στη λύση. 

\ΥΓ: ας μας πει ο κ. Μητσοτάκης με ποιανού τη διαδικασία εξελέγη πρόεδρος. Ποιος την εφάρμοσε πρώτος και τι έλεγε η ΝΔ τότε που ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έπαιρνε ένα εκατομμύριο ψήφους.

ΥΓ2: στο δια ταύτα των λύσεων και της αλλαγής του κράτους μακριά από τις πρακτικές της ΝΔ και της διαμοίρασης του δημοσίου κορβανά σε ημετέρους. Ποια είναι η σχέση του κ. Μητσοτάκη με την «αριστεία» που τάχα υπόσχεται, ειδικά στο δημόσιο, όταν ο ίδιος σαν Υπουργός Εσωτερικών δεν εφάρμοσε το opengov αλλά προτίμησε ημέτερους, κατάργησε το νόμο για τις κρίσεις προϊσταμένων και επιχείρησε να κλείσει τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ;

Προηγούμενο άρθρο
Χαλάει και πάλι ο καιρός

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.