Πού πήγε η «χρυσή» εποχή του πεζόδρομου της Δεληγιάννη;

Πού πήγε η «χρυσή» εποχή του πεζόδρομου της Δεληγιάννη;

Ιούλιος 21, 2014 - 12:05
24 σχόλια

Ο πεζόδρομος της Δεληγιάννη είναι από τις πρώτες πεζοδρομημένες περιοχές του κέντρου της Τρίπολης. Τα καταστήματα άνοιγαν το ένα μετά το άλλο, οι καφετέριες ξεπετάγονταν σε χρόνο ρεκόρ. Περίπου 10 χρόνια  πριν,  όλη η ζωή της Τρίπολης βρισκόταν εκεί. Ένας δρόμος που μεσουρανούσε το 2000 σβήνει το 2014.

Τα αίτια της «αποκαθήλωσης» του πεζόδρομου είναι πολλά. Αρχικά τα πολύ υψηλά ενοίκια ανάγκασαν πολλούς επιχειρηματίες να αφήσουν τα φιλόδοξα σχέδια τους και να κατεβάσουν ρολά, καθώς δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Έτσι με την πάροδο του χρόνου έκλεισαν μερικά καταστήματα. Στον πεζόδρομο της Δεληγιάννη υπήρχαν και καταστήματα ένδυσης και κοσμημάτων, τα οποία έκλεισαν και αυτά ίσως για τους ίδιους λόγους.

Με την πάροδο των χρόνων ο πεζόδρομος θύμιζε περισσότερο «λαϊκή αγορά» καθώς τα παραπήγματα και οι πρόχειρες κατασκευές με νάιλον, αποθάρρυναν τον επισκέπτη να απολαύσει τον καφέ και το ποτό του σε  κάποια από τις καφετέριες του πεζόδρομου.

Τώρα εν έτει 2014 υπάρχουν ελάχιστες, ίσως δύο ανοιχτές καφετέριες αυτή τη στιγμή και ακόμα λιγότερα εμπορικά καταστήματα. Η εικόνα που έχει τώρα ο πεζόδρομος δεν θυμίζει σε τίποτα την χρυσή εποχή του. Καταστήματα κλειστά, καταστήματα με τις βιτρίνες τους να έχουν καλυφθεί από κάποιο υλικό, και καταστήματα τα οποία δίνουν ραντεβού για το Φθινόπωρο.

Σίγουρα αυτά είναι αρκετά, για να αποθαρρύνουν τον κόσμο να περάσει από το σημείο. Η εικόνα της παραμέλησης εκπνέει από το σημείο. Η αίγλη του πεζόδρομου της Δεληγιάννη έχει χαθεί, μαζί με όλα αυτά τα οποία τον έκαναν σημείο συνάντησης για όλους τους Τριπολιτσιώτες.

Οι απόψεις που επικρατούν για τα αίτια της ερήμωσης αρκετά, ανάμεσα σε αυτά και η ανάπλαση της πλατείας Πετρινού, η οποία ήρθε να προσφέρει κάτι διαφορετικό από όσα είχε συνηθίσει η πόλη. Η Τρίπολη είθισται να στηρίζει τα καινούργια μέρη, και να δέχεται την αλλαγή και το διαφορετικό.

Σίγουρα ο πεζόδρομος αυτός πάντα θα έχει κάτι να πει, πάντα τον επισκέπτεται ο κόσμος για να απολαύσει ένα καφέ ή ένα βραδινό ποτό. Το βέβαιο είναι όμως ότι η χρυσή εποχή έχει χαθεί.

Ειδήσεις: 

24 Σχόλια

ο πεζοδρομος ανοιξε το 1996 και ο χαμος που γινοτανε απο τη νεολαια τοτε με τα μηχανακια, τα ποτα και τη μουσικη γενικα θυμιζε δεκαετια 80 στην αθηνα, τωρα στην πετρινου ολο 50νταρες ειναι και αγορακια που κανουν πασαρελα και απο μουσικη δεν το σχολιαζω καν

Καλησπερα......Εσεις απο το arcadia portal......Που γραφεται για το πεζοδρομο.....Λετε πως τα μαγαζια δεν τραβουσαν κοσμο εξαιτιας καποιας κατασκευης εξω....Και εγω ρωτω εσας προσωπικα....Το χαλια δηλαδη στη πετρινου δεν το βλεπετε....Το οτι εμας σαν καταστηματαρχες με την πεζοδρομηση της πολης και το φτιαξιμο της πετρινου μας επνιξαν δεν το λετε δηλαδη....????Το οτι ολος ο κοσμος παει εκει γιατι εκει απλα τα καθισματα ειναι αμετριτα χωρις ελενχο δεν το λετε.....Ειμαι καταστηματαρχης στον ''παλιο πεζοδρομο΄΄ οπως λετε.....Ομως εδω βλεπω καγκελα εξω απο τα μαγαζια για περιορισμο καθισματων...(ειμαι υπερ αυτου αφου ειχε δημιουργηθει ενα χαλι).....Ομως αφου στη Τριπολη παμε παντα με την μοδα....Γιατι δεν κοιταται οτι ο κοσμος αφου εμας μας επνιξε ο δημος...Παει στη πετρινου γιατι εκει ενα μαγαζι εχει εξω καθισματα 2πλασια απο ολα μας τα μαγαζια στον παλιο πεζοδρομο...Γιατι δεν λετε οτι στην πλατια αρεως ενα μαγαζι(καλοκαιρινο) εχει απλωσει καρεκλες μεχρι τα δηκαστιρια και κανεις δεν λεει τιποτα....Δηλαδη εκει αστυνομια δεν υπαρχει...???Η μηπως υπαρχει μονο για καταγγελια ενος(που ολοι ξερουμε) για τα μαγαζια μας αν παιζουμε μουσικη μετα τις 2.....Εμας ομως να μας πνιξουν να παμε φυλακη.....Αυτοι ομως κανουν οτι θελους χωρις καν να υπαρχει κανονιστικη για την αρεως....Αυτη ειναι η πολη μας κιριοι.....Εχουμε στοχοποιησει 4-5 και οι αλλο βολοδερνουν νομιζοντας οτι η Τριπολη ειναι τσιφλικι τους......

τι διαφορετικό έχει προσφέρει η πετρινού ρε παιδιά από τον πεζόδρομο?μαγαζιά καρμπόν με ντισκομπούζουκο για μουσική.τίποτα ξεχωριστό.η τρίπολη αρέσκεται ΜΟΝΟ σε παντελίδη και μπάολα.

Το χάλι της Τρίπολης εχει και συνέχεια και διάρκεια. Η ποιότητα των μαγαζιών αυτών είναι από τρισάθλια έως κακή, αλλά και ευθέως ανάλογη της πελατείας τους που ανέχεται (και πληρώνει), για να απολαμβάνει ολονυχτίς ηχητικά σκουπίδια,(που τα ονομάζουν "μουσική") και καρακιτσαριό γενικώς. Η σχέση δυστυχώς είναι αμφίδρομη. Ας μην παραπονιόμαστε οι υπόλοιποι. Ας βρούμε εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και κοινωνικής ζωής.

μαγαζατορα απο ορθογραφια σκιζεις μιλαμε αστερι δημοτικο εβγαλες και ηθελες και μαγαζι?

μαγαζάτορα έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά δε νομίζω ότι το πορταλ ειναι εναντίον σου. εγω πολλες φορές έχω διαβάσει να κατηγορεί τα τραπεζοκαθισματα που μπαίνουν συνεχώς παράνομα. Ας μη ρίχνουμε ευθύνες εκεί που δεν πρέπει. Ίσα ίσα πιστεύω ότι εδώ μέσα στο πορταλ σε στηρίζουν γιατί γράφουν συνέχεια για το θέμα αυτό.

Oσοι δεν έπαιρνναν τα γράμματα παλιά γινόντουσαν γκαρσόνια. Μετά τον "σοσιαλιστικό" μετασχηματισμό της κοινωνίας από τη δεκατία του '90 και εντεύθεν, όσοι δεν έπαιρναν τα γράμματα ανοίγουν μαγαζ(ι)ά και γκαρσόνια γίνονται οι πτυχιούχοι. Συνυπολογίζοντας ότι παλιά οι ελέγχοντες τα τοπικά πράγματα ήταν οι επιτυχημένοι στον επαγγελματικό τους χώρο, που ως επιβράβευση η κοινωνία τους εξέλεγε στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ μετά την ¨"σοσιαλιστική" ισοπέδωση (γαλαζοπράσινη) οι επιτυχημένοι αποτραβιούνται και το δημοτικό συμβούλιο απαρτίζουν κατά συντριπτικό ποσοστό, όσοι δεν μπορούν να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά, πολλά εξηγούνται. Το γούστο και η κουλτούρα αυτών καθρεφτίζεται και στις επιχειρήσεις τους. Σας κάλυψα;

Αρε Ελλαδάρα. Τριπολιτσιώτες βλάχοι... συνεχίστε να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Πηγαίνετε για κανένα μπάνιο μήπως και ξεθολώσει το κεφάλι σας και δείτε τι συμβαίνει γύρω σας. Εσείς του καφενείου, μήπως σκεφτήκατε ποτέ τι δουλειά θα κάνουν τα παιδιά σας αύριο; ή μόνο τις καφετέριες σκέφτεστε;

@ Λακάν Προσωπικά, με κάλυψες απόλυτα. Σε διαβάζω καιρό, συγκροτημένος είσαι, αλλά δε συμφωνώ πάντα με όσα υποστηρίζεις κατά καιρούς. Πάντως, έχεις άποψη και ικανότητα να την διατυπώνεις και να την εκθέτεις. Σε αυτό το σχόλιό σου, όμως, υποκλίνομαι. Τα είπες όλα. Και για όλα, γύρω μας. Ορθά και κοφτά. Σταράτα.

μ αρεσει που μερικες φορες σας ενοχλει αν καποιος ειναι ανορθογραφος η οχι δηλαδη δικαιωμα να γραφουν και να εκφερουν αποψη,εχουν μονο οσοι δεν κανουν ορθογραφικα λαθη? την λετε στον ανθρωπο επειδη εκανε ορθογραφικο και οχι για την αποψη του. και δεν το γραφω αυτο μονο για αυτο το αρθρο,αλλα και αλλου το εχω δει να λετε για ορθογραφιες κλπ. κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος μερικοι.................

Καλσπερα σε ολους.....Ειμαι ο ανθρωπος που προανεφαιρα οτι ειμαι μαγαζατορας.....Συγνωμη αν διατυπωσα λαθος αυτο που ηθελα να πω....Δεν ειμαι εναντια στο πορταλ.....Σιγοουρα εχουμε κανει και εμεις λαθη και συμφωνω σε οσα λετε.....Για μουσικες και οτιδηποτε.....Οσο για σενα ανονυμους που με κρινεις για την ορθογραφια μου....Δεν εστειλα γραμμα στο σπιτι σου ουτε αναφερθηκα σε σενα....Αντε λοιπον κανε καμια δουλεια και μην κρινεις τους αλλους απο την ορθογραφια τους....Εκτος και αν εισαι τοσο πολυ εξυπνος....Γραψε το ονομα σου τουλαχιστον οτι λες και οποιον κοροιδευεις να το κανεις δημοσιως και οχι σε κρυφτουλι......Και θελω να απαντησω και σε αλλους....Να σε ρωτησω και εσενα ρε ανονυμους (φυσικα).....Δηλαδη τι δουλεια πρεπει να κανω για να την ακολουθησουν τα παιδια μου.....Γεννηθηκαν ολοι γιατροι....Δικηγοροι για να εχουν τα παιδια μας ενα αυριο αξιπιστο...???Συγνωμη και παλι αν γινομαι κουραστικος....Ναι τελειωσα ενα σχολειο....Ειχα 2 δραχμες στην ακρη και ανοιξα ενα μαγαζι....Πρεπει να σας απολογηθω...??Η μηπως πρεπει να παω να δουλευω σε επιχειρησεις για 8 ωρες με 10 ευρω τη μερα....???Ετσι ειναι ζωη....Κανενα επαγγελμα δεν ειναι ντροπη....Εγω σαν μαγαζατορας....Με ρωτησες αν εχω 10.000 ευρω για να κανω το μαγαζι μου οπως σου αρεσει....????Οχι....Σαφως ομως δεν βγηκα και ποτε εξω απο το μαγαζι μου να φωναζω ελατε σε μενα....Μην κρινεται οτι δεν σας αρεσει.....Δεν ειμαστε ολοι τελιοι.....Ειστε πελατες και εχετε το δικαιωμα να πατε οπου θελετε....Ομως ετσι απο περιεργια ελατε απο Αυγουστο να με ρωτησετε η οποιονδηποτε αλλον μαγαζοτορα θελετε να δειτε τι εξοδα εχω καθε μηνα....Και τι εσοδα....Σαφως θα μου πειτε και τι σας νοιαζει....Και παλι δικιο θα εχετε....Ομως οι εποχες ειναι ετσι....Που ολα ειναι χαλια....Τ δικα σας παιδια δηλαδη που καθοντε στο σπιτι η αλλων που δουλευουν για 10 ευρω ειναι ανοτεροι απο εμας....???Οχι....Ειμαστε ολοι το ιδιο......Θα σωθουμε οταν βοηθηθουμε ολοι μεταξυ μας.....Δηλαδη για να ανοιξω μια καφετερια ρε παιδια θα πρεπει να ειμαι πτυχιουχος....Επειδη εσεις ειχατε λεφτα και στειλατε τα παιδια να σπουδασουν....Ειστε σε καλυτεροι μοιρα απο αλλους....???Δεν νομιζω....Γιατι εμενα ερχοντε παιδια νεαρα και μου ζηταν δουλεια εχοντας πτυχιο νομικης.....Γιατι τα αφηνετε εσεις οι ΣΩΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ και ζητανε σε εμας δουλεια που οπως λετε ειμαστε ρεμαλια που ανοιξαμε ενα μαγαζι και ειμαστε βλαχοι....Δηλαδη πρεπει να ειναι ολοι το ιδιο...Ολοι στο ιδιο σακουλι....????Ετσι κρινεται και τα παιδια σας δηλαδη????

Πίσω από τη ερήμωση του πεζόδρομου κρύβεται ο Μπόμπολας,ο Βαρδινογιάννης κι εγώ! Υποβαθμίζουμε τον πεζόδρομο ωστε να πέσουν οι τιμές και να έρθουμε μετά να επενδύσουμε... Κόντρα στο κατεστημένο οι ροκάδες Mobile, Παπαρέλας και Μουρλάς(κοσμήματα) μπορούν και αντέχουν! Το αυθεντικό κρατά στο χρόνο! Τα γατάκια ας τρέχουν να κανουν ανακαινίσεις και να αλλάζουν δρόμους και πλατείες ανάλογα με το ρεύμα! Μια ζωή θα τρέχετε και ποτέ δεν θα φτάνετε! Up the Irons!

Είναι κοινά αποδεκτό πια πως οι παλιές καλές εποχές του πεζόδρομου έχουν πάψει να υφίστανται.Ας είναι...πώς είναι δυνατό να ξεχαστούν τόσες δυνατές βραδιές που το οινόπνευμα έρεε άφθονο και τα κορμιά λικνίζονταν σε παραδοσιακούς για το εν λόγω χώρο ρυθμούς;;;;

μαγαζατορα σαμαρα δεν ηθελες και εσυ και ολοι σας τι κλαιτε τωρα δεν καταλαβα?εκλογες ειχαμε πριν 1 μηνα οποτε βγαλτε σκασμο και κλειστε τα ολα. 30% πηρανε μαζι νδ πασοκ μνημονια οποτε γιατι κλαιγεστε?3 εκατομ θα φτασουν οι ανεργοι και θα ψηφιζετε πασοκ νδ οπποτε μην κλαιτε καλα σας κανουν και λιγα σας κανουν ολοι θα κλαιτε συνεχεια οσο τους ψηφιζετε

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 22 Ιουλ 2014 - 18:05 εσυ ψηφισες νδ-πασοκ και οχι ο μαγαζατορας. αντε τωρα με αυτο το κρυφτουλι πια,οχι εγω ,δεν ψηφισα,ψηφισε ο αλλος κλπ κλπ μονοι τους βγηκαν ρε ,δε τους ψηφισε κανεις !!!!!!!!!

Μαγκα ανονυμους.....Μιας και αναφερεσαι ρε μενα...... Εσυ τοσα χρονια τι ψηφιζες ρε μορτη...????Συριζα....?? Ασε ρε προοδευτικε.....Που θα μας πεις οτι μονο αυτοι ετρωγαν.... Η μηπως θες να μας πεις οτι αν ερχοταν καποιος σε σενα και σου ελεγε.... Θα παιρνεις χιλια ευρω το μηνα και θα κανεις τη Χ δουλεια δεν θα την εκανες....??? Αφου εισαι τοσο αλανι γραψε μας το ονομα σου και το τηλεφωνο σου να δουμε ποσο μαγκας εισαι ποια και εγω να βγαλω το σκασμο.... Αλλα ξεχασα....Εισαι απο εκεινους που δεν εισαι αξιος να κανεις καμια δουλεια και κρινεις και βριζεις παντα ανονυμα παντα.....Πιθανον να εισαι και απο κεινους που οταν κανει βολτα το πορταλ και αλλο σαιτ να βγαινεις στη καμερα και να κλαιγεσαι...... Και επειδη ειχαμε εκλογες εγω τι επρεπε να κανω....???Να βγω με την καραμπινα να τους καθαρισω....???Εσυ τι εκανες....??Δηλωσες αποχη απο τις καλπες και εισαι ΗΡΩΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....???Αστο φιλε....Ας το κλεισω και ας πεινασω...Ξερω ομως οτι απο εσενα και απο κανενας πως δεν εκλεψα ουτε ενα ευρω.....Και σου λεω την αληθεια......Και στο κατω κατω γιατι μου απαντας απο τι στιγμη που αναφερομαι σε σενα....???Επειδη ομως εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΣ.....Σου ευχομαι το κρατος να σε αναγκασει και σενα να μεινεις μια μερα σε παγκακι.....Να δεις ποσο θα σου ερχετε στο μυαλο η στιγμη μου λες για εμενα να κλεισω το μαγαζι μου.....Σε λυπαμαι γιατι ευχεσε για εναν συνανθρωπο σου αυτο το πραγμα.....Θα παρακαλουσα αυτο το σχολιο μου να ανεβει γιατι δεν σε βριζω.....Και σου ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.....ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ....ΝΑ ΔΩ ΕΚΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ.....Γιατι δεν πιστευω πως αυτα τα λογια....Θα τα ελεγες και για τους γονεις σου εαν ειχαν μια καφετερια που δεν αρεσε σε ενα ποσοστο πλυθησμου......

Και για ποιό λόγο να σου δώσω δυό και τρία ευρώ για έναν καφέ που στοιχίζει ούτε 15 λεπτά;;;Η διακόσμηση;;; Το περιβάλλον ;;χαχαχααααααα. Ανήκετε στα παρασιτικά επαγγέλματα,μοναδικός στόχος, οι τεμπέλικες αρπαχτές. ((Υπάλληλος δήμου,κοινωνική εργασία!!!)

μαγαζατορα ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου.εχεις καταλαβει οτι ειμαστε απο την ιδια οχθη του ποταμου ολοι μας?εχουμε δυναμη μεγαλη το ξερεις? αν ολοι μας δεν τους ξαναψηφισουμε πως θα βγουνε? οσο ομως τους ψηφιζουμε και μας λιανιζουνε στην φορολογια και εσενα και μενα και ολους μας μετα γιατι διαμαρτυρομαστε??????!!!!!! τα θελουμε και τα παθαινουμε αυτο πιστευω εγω .πριν το μνημονιο πιστευω να πηγαινες καλα και εσυ και ολοι μας .μετα την γενοκτονια της ελλαδας πως γινετε και τους ξαναψηφιζουμε μου λες φιλε μ?αρα καλα ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Ανονυμους εσυ που λες για αρπαχτες......Εσυ τι δουλεια κανεις που πρεπει να πληρωνεσαι πιο πολυ απο εμενα....Να κραζεις απο τα σαιτ...???Για πες μας....Ελα εσυ και πες μου οτι δεν εχεις λεφτα....Η οτι σου φενεται ακριβος ο καφες....Και σου μιλαω στα παντελονια μου οτι θα κατεβασω τι τιμη και οτι θα σε κερασω γιατι πραγματικα και εγω και εσυ ειμαι ανθρωπος και δεν κοιταω να αρπαξω απο κανεναν λεφτα.....Αν διαβασεις ρε φιλε τα σχολια μου ειπα πως ποτε δεν βγηκα να ζητιανεψω κοσμο....Και ξερεις γιατι???Οχι γιατι δεν εχω αναγκη.....Τα εχω και τα 40 λεπτα....Ομως δεν ειναι σωστο....Και ετσι δεν θα με εκτιμησεις ποτε σου....Πιστευω να σε καλυψα.....Και πιστευω πως οι αντιπαραθεσεις πρεπει να γινοντε σε ηρεμο κλιμα....Ομως σας ζητω συγνωμη αλλα ενιωσα οτι προσβληθηκα....Και ο μονος λογος που δεν αποκαλυπτω το ονομα μου....Ειναι γιατι σιγουρα θα υπαρχει στοχοποιηση παιδια.....Ευχομαι σε ολους σας και εγω μαζι να δουμε ενα καλυτερο αυριο......Συγνωμη εαν ο χαρακτηρας μου ηταν απρεπης....

Φιλε σου ζητω συγνωμη εαν μιλησα ασχημα αλλα ενιωσα μεγαλη προσβολη οταν διαβασα ενα σχολιο που δεν ξερω καν αν ηταν δικο σου....Το οτι δεν εχω βγαλει το σχολειο και οτι μακαρι να μου κλεισουν το μαγαζι.....Συμφωνω σε οσα λες πραγματικα....Ομως εχω απελπιστει...Και ξερεις γιατι....Θα σου μιλησω ευθεως.....Δεν εχω πολλα χρονια επιχηρηση.....Δεν εχω βοηθηθει ποτε μου απο κανεναν δημαρχο η καποιον τετοιον.....Δεν εχει ερθει ποτε κανεις στο μαγαζι μου για κανεναν λογο.....Εσυ συγκεκριμενα στη τριπολη....Ποιον να ψηφισεις...Ποιον.....Ο ενας ειναι χειροτερος απο τον αλλον....Ξερεις ποσο απογνοση ενιωσα οταν βλεπω αλλα μαγαζι του παλαιου πεζοδρομου που εχουν την μητερα τους στο συμβουλιο κανουν οτι θελουν και αυτη γυρναει με το ποδηλατακι της ανενοχλητη εξω...??Και εμενα και τους αλλους μας εχουν ταραξει στα προστιμα γιατι βγηκαμε και καλα απο το πηγαδι.....Πριν το μνημονιο δεν ειχα μαγαζι.....Απλα δεν αντεχω αλλο στη Τριπολη....Δεν αντεχω 4 5 μαγαζια που εχουν εναν γνωστο στο δημο στη πυροσβεστικη στην αστυνομια και δεν ξερω που αλλου...Να πατανε τους αλλους στο λαιμο...???Γιατι ρε παιδια....Να πω οτι δεν εχω δουλεια γιατι το μαγαζι μου ειναι χαλια.....Να πω ναι να το κλεισω να κανω οτιδηποτε....Ομως να ασπριζουν οι τριχες μου επειδη ο διπλα εχει κονε με την αστυνομια...Ο παραδιπλα μαμα στο συμβουλιο και εχει κατασκευη παρανομη εξω και δεν τις λενε τιποτα....Και εμενα με ταραζουν...Το οτι εγω παιζω μουσικη μεχρι τις 1 και ο απεναντι μεχρι τις 5 το πρωι.....Πως θα μεγαλωσω εγω τα παιδια μου....???Ουτε εσενα ουτε κανεναν πολιτη της Τριπολης εκλεψα παιδια....Πληρωνω τα ποτα μου πανακριβα για να πινεις ενα ποτο σαν ανθρωπος....Πληρωνω 2 εταιριας μουσικης.....Πληρωνω τα μαλαιοκεφαλα μου ρε ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!!!!!!!Για να με κλεινει ο συνανθρωπος μου????????ΚΑΙ ΝΑΙ....ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΙΔΙΑ....ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟς ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ....ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗς ΜΟΥ....ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΩ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ......Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Η ΟΧΙ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.......ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΙΡΙΟΙ....ΣΑς ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ....ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ.....ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....Εχουν ακινητα....Και θελω σαν ενας ανθρωπος του θεου να ανοιξω ενα μαγαζι....Και μου λεει 3.000 ευρω φιλε.......ΡΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ 3.000 ΕΥΡΩ.....ΠΕΙΤΕ ΤΑ....ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩς.....ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.....ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΑΛ....ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑς ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ.....ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΠΟΙΟς ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ........

Θες η μοδα,θες η στενοτητα ,θες ο πλεονασμα χωρου που προσφερει εκ των πραγματων η καθε πλατεία,οι πεζοδρομοι με τα τραπεζοκαθισματα εσβησαν.Προσωπικα πιστευω πως πεζοδρομοι και τραπεζοκαθισματα δεν πανε μαζι.Ειναι τοσο μικρος ο ζωτικος χώρος για τα καφε , για τα εμπορικα που φιμωνονται και για οσους εχουν την ατυχια να μενουν σε πεζοδρομους που τελικα ολο αυτο καταντα κανιβαλισμος για τα καφε και καταστροφη για εμπορικα και κατοικους.Μεγαλοι χαμενοι στους πεζοδρομους , τα εμπορικα που αποκλειστηκαν ,φιμωθηκαν,εσβησαν,για να βγαλουν λεφτα εις βαρος τους καποιοι αλλοι επιχειρηματιες ,αυτοι των καφε...Αθανατη Ελλαδα!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.