Πότε θα καταβληθεί το ΚΕΑ Ιουνίου

Πότε θα καταβληθεί το ΚΕΑ Ιουνίου

Ιούνιος 19, 2017 - 18:17
1 σχόλια

Την έγκριση σκοπιμότητας για την καταβολή της πληρωμής μηνός Ιουνίου των δικαιούχων του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης προβλέπει υπουργική απόφαση που υπογράφει η υπουργός Εργασίας κ. Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα εγκρίνεται η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 49.786.353,81 € (σαράντα εννιά εκατομμύρια επτακόσιες ογδόντα έξι χιλιάδες τριακόσια πενήντα τρία ευρώ και ογδόντα ένα λεπτά) για την πληρωμή μηνός Ιουνίου σε 220.940 (διακόσιους είκοσι χιλιάδες εννιακόσιους σαράντα) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Η πληρωμή αναμένεται να γίνει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και συγκεκριμένα το διάστημα 26 εως 30 Ιουνίου 2017. Η πληρωμή του ΚΕΑ - Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ευχαριστω για το αρθρο.Απλο και απολυτα κατατοπιστικο.Ειμαι και Αρκαδας και απο πατερα και απο μητερα.Καλη συνεχεια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.