Πότε ανοίγουν τα Jumbo στην Τρίπολη

Πότε ανοίγουν τα Jumbo στην Τρίπολη

Απρίλιος 20, 2015 - 12:32
0 σχόλια

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στις 12 Ιουνίου, μια ανάσα πριν από τη θερινή περίοδο, θα ανοίξει το νέο υπερ-κατάστημα της αλυσίδας Jumbo στην Τρίπολη.
Ήδη από το 2014, που είχε εκδηλωθεί το ανάλογο ενδιαφέρον από τον όμιλο, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες γα τις αδειοδοτήσεις και ο σκελετός του κτιρίου που θα στεγάσει το νέο πολυκατάστημα ήδη δεσπόζει στη θέση «Ράχες» Νεοχωρίου, στον παλαιό δρόμο Τρίπολης - Άργους.

Όπως φαίνεται, είναι σημαντικό για τη διοίκηση της αλυσίδας να προλάβει τη θερινή περίοδο, καθώς τα καταστήματα αυτά ειδικεύονται στα εποχικά ήδη, όπως και στα παιχνίδια.
Σημειωτέον ότι η αλυσίδα Jumbo έχει στο δυναμικό της 53 καταστήματα στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 8 στη Βουλγαρία και 4 στη Ρουμανία, όπου ετοιμάζεται να ανοίξει και άλλο ένα.

Ως προς τα οικονομικά του ομίλου, κατά το πρώτο εξάμηνο σημείωσαν αύξηση της τάξεως του +7,70%, στα 341,13 εκατ. ευρώ από 316,74 εκατ. που ήταν ο τζίρος κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το παιχνίδι εμφανίζεται να δίνει το 28% των πωλήσεων, ακολουθούν τα είδη σπιτιού με 27%, τα εποχικά με 25%, τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου με 10% και τελευταία τα βρεφικά είδη με 8%.

Σύμφωνα δε με τον προϋπολογισμό, τα καθαρά κέρδη για τον όμιλο αναμένεται να φθάσουν στα 90-95 εκατ. ευρώ.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.