Επικαιρότητα

Latest

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Υπουργικό Συμβούλιο

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 11 π.μ., θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Περισσότερα

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Ελλάδα!

Περισσότερα

Πληρωμές επιδομάτων την Παρασκευή

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε σχετική ανακοίνωσή του την Παρασκευή θα καταβληθούν τα επιδόματα συνολικού ύψους 282.240.214 ε

Περισσότερα

Σύλληψη και πρόστιμο 49χρονου για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (27.3.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 49χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να κατέχει -5- σκύλους για τους οποίους δεν πληρούνταν οι κανόνες ευζωίας τ

Περισσότερα

Δ. Πτωχός: Έχουμε στρατηγικό σχεδιασμό σε βάθος πενταετίας - Τι απάντησε στους δημοσιογράφους για τους τρεις μήνες διοίκησης (vid)

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Μεγάλο Καφενείο στην Τρίπολη, έναν εμβληματικό χώρο που λειτουργεί από το 1840, ο περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.

Περισσότερα

Οι απαντήσεις του Δ. Πτωχού και Χ. Λαμπρόπουλου για το αντιπλημμυρικό στο Ζευγολατιό και το Πανεπιστημιακό Campus (vid)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Μεγάλο Καφενείο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.

Περισσότερα

Προολυμπιακό Τουρνουά: Αντίστροφη μέτρηση για τα εισιτήρια με μεγάλη προσφορά

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι (2-7/7) το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του ενός Προολυμπιακού Τουρνουά.

Περισσότερα

Καλά νέα για συνταξιούχους: Ποιοι παίρνουν αναδρομικά 4.600 ευρώ κατά μέσο όρο

Στο... ταμείο παίρνουν σειρά για να πληρωθούν τα αναδρομικά επανυπολογισμού των συντάξεών τους μια μερίδα συνταξιούχων.

Περισσότερα

Λεβεντογιάννης: «Τι αίσχος είναι αυτό με τα αδέσποτα στον Δήμο Τρίπολης!»

Μεγάλη τροπή από ότι φαίνεται έχει πάρει η λήξη συνεργασίας της «Save a Greek Stray» και του Δήμου Τρίπολης όσον αφορά την ορθή λειτουργία του Δημοτικού Καταφυγίου, καθώς και του Προγράμματος Διαχείρισης των Αδέσπ

Περισσότερα

Την Τρίτη 2 Απριλίου η κλήρωση των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική

Τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική αναμένεται να ξεκινήσουν στις 28 Απριλίου και μιλάμε για αγώνες ενός γύρου και οι ομάδες θα δώσουν τρία παιχνίδια στην έδρα τους, τρία εκτός έδρας και ένα ρεπό.

Περισσότερα

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας στο Λεωνίδιο

 Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της μονάδας του Κέντρου Κοινότητας, η προγραμματισμένη κίνηση προς Νότια Κυνουρία (Λεωνίδιο) , για τις 29/3/2024, μεταφέρεται για την 1/4/2024.

Περισσότερα

Παπαηλιού: Η Κυβέρνηση καταπατά το Σύνταγμα και απαξιώνει τη Βουλή (vid)

Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση.

Αναλυτικά

Περισσότερα

ΕΡΓΟΣΕ: Κανείς υπάλληλος του ΟΣΕ δεν έχει καταβάλλει την εγγύηση των 500, 600, 700 χιλιάδων

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΕΡΓΟΣΕ δίνει την δική του απάντηση αναφορικά με τα αίτια της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΡΓΟΣΕ  

Περισσότερα

Ομάδα Πεζοπόρων επισκέφτηκε τους καταρράκτες της «Λεπίδας» στην εκδρομή που διοργάνωσαν οι Σ.Ο.Κ. (pics)

Επίσκεψη στους καταρράκτες της Λεπίδας πραγματοποίησε ο σύλλογος σπηλαιολόγων ορειβατών Κυνουρίας. Μαζί τους πήραν μέρος πεζοπόροι από την ομάδα Pindus Hiking με έδρα τα Ιωάννινα και απόφοιτοι του τμήματος συνοδοί βουνού από το ΙΕΚ Άργους

Περισσότερα

Παράταση πληρωμών οφειλών Μαρτίου 2024 σε εφορία και ΕΦΚΑ

Παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στη φορολογική διοίκηση και των δόσεων ρυθμίσεων/ διευκολύνσεων που λήγουν τις ημέρες της τραπεζικής αργίας, δηλαδή 29/3/2024 και 1/4/2024 (Καθολικό Πάσχα), σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργ

Περισσότερα

Σελίδες