Το Ποτάμι συμπλέει με Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη

Το Ποτάμι συμπλέει με Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη

Φεβρουάριος 13, 2017 - 10:07
1 σχόλια

...και προεκλογικά γενέθλια με παρουσίαση υποψηφίων διοργανώνει το Ποτάμι

Η Άννα Διαμαντοπούλου δεν άνοιξε πανιά για τη Νέα Δημοκρατία, τελικώς -αν και ο χρόνος έως τις εκλογές είναι αρκετός για να γίνουν ανακατατάξεις και... μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Προς το παρόν, πάντως, η κίνηση «Ώρα Αποφάσεων» που ίδρυσε η ίδια μαζί με Ραγκούση και Φλωρίδη φάνηκε ελκυστική στο Ποτάμι, το οποίο και έσπευσε να συνεργαστεί μαζί της.

Έτσι, τη συνεργασία του Ποταμιού με την πρωτοβουλία «Ώρα Αποφάσεων» αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος που συνεδρίασαν την Παρασκευή το βράδυ και ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Κυριακής. Θυμίζουμε ότι το «προξενιό» Ποταμιού - ΠαΣοΚ είχε ναυαγήσει κάποιους μήνες νωρίτερα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η πρωτοβουλία των τριών πρώην υπουργών του ΠαΣοΚ «πολιτικά υπερασπίζεται όλα αυτά που το Ποτάμι συνεχώς θέτει και αυτός είναι ο λόγος που οι εθελοντές μας στήριξαν τις εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα. Και αυτή τη στήριξη θα συνεχίζουμε να την παρέχουμε, δημιουργώντας μια πολιτική συμμαχία που προσελκύει συνεχώς και νέες δυνάμεις που είχαν αποστασιοποιηθεί από την πολιτική ειδικά στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Το Ποτάμι απέναντι σε αυτό το ζοφερό σκηνικό συνεχίζει τον αγώνα του μακριά από τον εύκολο δρόμο της δημαγωγίας. Επεξεργαζόμαστε λύσεις σε συνεργασία με επαΐοντες και ενεργούς πολίτες και δίνουμε μάχες στη Βουλή αλλά και στην περιφέρεια. Επιμένουμε να εκφράζουμε τις δυναμικές μειοψηφίες που αγωνίζονται και εν πολλοίς τα καταφέρνουν και κρατούν τη χώρα όρθια. Στην προσπάθεια αυτή, συναντιόμαστε με άλλες προοδευτικές δυνάμεις, προσωπικότητες και Κινήσεις όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην πολιτική».

Και για να μην λέμε ότι γενέθλια-προεκλογικές εκδηλώσεις διοργανώνει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ , το Ποτάμι ανακοινώνει ότι τον Μάρτιο που θα συμπληρώσει 3 χρόνια ύπαρξης θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα που θα κορυφωθούν το σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου στην Αθήνα. «Τότε θα παρουσιάσουμε και τους 300 πολίτες - πολλοί εκ των οποίων έχουν έρθει τώρα στο Κίνημα μας - οι οποίοι θα δώσουν την μάχη σε όλες τις περιφέρειες της χώρας για ένα δυνατό Ποτάμι και στην επόμενη Βουλή. Γιατί το Ποτάμι ούτε διαλύεται, ούτε παζαρεύει την ύπαρξή του και τις αρχές του, όπως κάποιοι θα ήθελαν. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να τα αλλάξουμε όλα στη χώρα. Με συμμάχους - θα επιμείνουμε! - τη νέα γενιά και όλους όσοι πολεμούν την παρακμή και επιζητούν τολμηρές λύσεις χωρίς κλεφτές ματιές νοσταλγίας στο παρελθόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.