Ποτάμι: Κυβέρνηση «κουρελού» σε ένα Κοινοβούλιο «κουρελού»

Ποτάμι: Κυβέρνηση «κουρελού» σε ένα Κοινοβούλιο «κουρελού»

Απρίλιος 06, 2019 - 09:01
0 σχόλια

Tις μεταγραφές εν ενέργεια βουλευτών σε άλλα κόμματα σχολιάζει η εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη στο Open, ενώ κάνει επίθεση σε κυβένηση και αντιπολίτευση τονίζοντας ότι με τις ενέργειες τους έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου:

«Επιμένει ο κ. Μητσοτάκης να υπερασπίζεται τις μεταγραφές εν ενέργεια βουλευτών σε άλλα κόμματα! Μπορεί το 80% των Ελλήνων να θεωρεί αντιδημοκρατική αυτή την πρακτική, ο αρχηγός της ΝΔ όμως λέει ότι μπορεί ένας βουλευτής να αλλάζει έδρανο στη Βουλή, αρκεί να καταλήγει στο δικό του κόμμα! Η έκπληξή μας είναι διπλή γιατί στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης κατηγορεί για πολιτική εξαγορά τους βουλευτές που προχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία του κ. Τσίπρα. 

»Επιμένει, δηλαδή, στο παράδοξο: οι μεταγραφές βουλευτών στον Σύριζα είναι εξαγορά και συναλλαγή – οι μεταγραφές βουλευτών στην ΝΔ είναι δικαίωμα!

»Εμείς θα επιμείνουμε. Η πρακτική του κ. Μητσοτάκη, της κ. Γεννηματά και του κ. Τσίπρα να μεταγράφουν εν ενεργεία βουλευτές έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Και έχουν δημιουργήσει όχι μόνο μια κυβέρνηση ''κουρελού'' αλλά και ένα κοινοβούλιο ''κουρελού''».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.