Ποτάμι: Ανοιχτό σε συνεργασίες

Ποτάμι: Ανοιχτό σε συνεργασίες

Αύγουστος 21, 2015 - 19:37
0 σχόλια

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου ο επικεφαλής της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη, στο πλαίσιο της διερευνητική εντολής που έχει λάβει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον σχηματισμό κυβέρνησης. 

Ο κ. Θεοδωράκης είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι αδύνατον να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή και ότι μόλις τα περιθώρια εξαντληθούν, θα πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το Ποτάμι θα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες.

Ακόμη, τόνισε ότι το κόμμα του τάσσεταιι υπέρ της διεξαγωγής εκλογών το συντομότερο δυνατόν, με σεβασμό στους κοινοβουλευτικούς κανόνες.

«Κοινή εκτίμηση είναι πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τις εκλογές, και να συνεχίσει η κυβέρνηση τη θητεία της μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του άλλου», είπε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.