Επικαιρότητα

Latest

Επιστημονική Ημερίδα από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας

Επιστημονική ημερίδα στην Τρίπολη 28/4/2018 με θέμα «Ενδο-περιο προβλήματα καθημερινής πράξης- κλινική προσέγγιση».

Στο ξενοδοχείο Μαίναλον στις 19:30.

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας

Περισσότερα

Οκτώ συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 17.4.2018 έως και σήμερα (19.4.2018), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδα

Περισσότερα

Τζιούμης: Άφαντη η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ (vid)

Τα θέματα των αδέσποτων, του οικονομικού ελέγχου της ΚΕΔΗΤ και των απορριμμάτων έθεσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Περισσότερα

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 20 - 22 Απριλίου

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα

Θανάσης Θεοδώρου: O Πανθυρεατικός να αποτελέσει κίνητρο για την νέα γενιά

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο του Πανθυρεατικού κ.

Περισσότερα

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταψηφίζει την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταψηφίζει, όπως είχαμε γράψει νωρίτερα, την πώληση των μονάων της ΔΕΗ στη Φλώρινα και στη Μεγαλόπολη.

Περισσότερα

Arcadian Screenings: Ανοιξιάτικες προβολές

To Arcadian Screenings επιστρέφει στην Τρίπολη με την ανοιξιάτικη διοργάνωσή του. Πέντε επιλεγμένες ταινίες από 20ό TDF μαζι με τις 7 ταινίες από την Tρίπολη για την Αρκαδία, τις οποίες παρουσιάζει το StoryDoc.

Περισσότερα

Η θέση της ΔΗΣΥ για την πώληση της ΔΕΗ και το ενεργειακό της χώρας

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπό την πίεση της τελευταίας αξιολόγησης και αφού καθυστέρησε αδικαιολόγητα τρία χρόνια, φέρνει άρον-άρον στην Βουλή το Νομοσχέδιο πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε Μελίτη και Μεγαλόπολη.

Περισσότερα

Κουβέλης: Φοβάμαι θερμό επεισόδιο από ατύχημα

Την παραχώρηση από τη Γαλλία δύο φρεγατών τύπου FREM με χρονομίσθωση, οι οποίες θα πλεύσουν το καλοκαίρι ενισχύοντας σημαντικά το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων στο Αιγαίο επιβεβαίωσε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Περισσότερα

«Ψαλίδι» στο επίδομα ανθυγιεινής εργασίας μέσω προσωπικής διαφοράς

Την περικοπή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας προωθούν δύο αποφάσεις τμημάτων του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θέτουν ζήτημα «συμψηφισμού» του ανθυγιεινού επιδόματος με την προσωπική διαφορά.

Περισσότερα

Σελίδες