Πόσο θα στοιχίσουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Άλωσης εφέτος; (pics)

Πόσο θα στοιχίσουν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Άλωσης εφέτος; (pics)

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 19:00
3 σχόλια

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης συζητήθηκε και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 198ης Επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Όπως ανέφερε και η τεχνική έκθεση του θέματος, η Άλωση της Τριπολιτσάς είχε κορυφαία σημασία για την εδραίωση και την έκβαση της Ελληνικής Επανάστασης. Η ιδέα της Άλωσης υπήρξε το θεμέλιο του γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Εφέτος η δημοτική αρχή του κ. Τζιούμη διοργάνωσε ένα επταήμερο εορταστικών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών και των υπηρεσιών, είναι προϋπολογισμού 49.924,62 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2018 το κόστος των εκδηλώσεων για την Άλωση της Τριπολιτσάς είχαν στοιχίσει 82.798 ευρώ. (δείτε ΕΔΩ)


3 Σχόλια

Αφήστε τις "Κατηνιες" & ασχοληθείτε με τα ουσιώδη! Ωραίες οι εκδηλώσεις,να γίνονται με παν μέτρον άριστον.Αλλα αυτά που έχουν προτεραιότητα είναι η Θέρμανση των σχολείων.Γιατι εκεί δημιουργείται το μέλλον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.