Πόσο θα στοιχίσει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Τρίπολης

Πόσο θα στοιχίσει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Τρίπολης

Οκτώβριος 23, 2014 - 11:03
0 σχόλια

Το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης την Τρίτη 21 Οκτωβρίου κλήθηκε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσει  την  πραγματοποίηση εκδηλώσεων στις Δημοτικές Ενότητες Δήμου Τρίπολης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2014 και  για να εγκρίνει τα  πρακτικά διενέργειας διαγωνισμού για την μεταφορά αστικών στερεών αποβλήτων στο Χ.Υ.Τ.Α. Δ. Αττικής στη θέση Σκαλιστήρι Φυλής.

Όπως αναφέρετε στα πρακτικά της συνεδρίασης τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 41 μελών παραβρέθηκαν παρόντα 41 και έτσι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνος Αναστάσιος κάλεσε το συμβούλιο να αποφανθεί για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα το ποσό το οποίο έθεσε ο Δήμαρχος κ. Παυλής, για τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου τις 28 Οκτωβρίου 2014 οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τρίπολης οι οποίες θα στοιχήσουν  2.370,02 ευρώ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.