Πόσο θα κοστίσει μία θέση στη νέα λαϊκή αγορά του Λεβιδίου

Πόσο θα κοστίσει μία θέση στη νέα λαϊκή αγορά του Λεβιδίου

Ιούλιος 29, 2016 - 12:27
0 σχόλια

Με την ψήφιση του 10ου θέματος με θέμα «Καθορισμός ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους ανά θέση, σύμφωνα με το άρθρο 7 του ν. 4264/2014, στη νέα υπό ίδρυση λαϊκή αγορά στον οικισμό Λεβίδι» καθορίστηκαν τα ημερήσια ανταποδοτικά τέλη για μία θέση στη νέα λαϊκή αγορά του Λεβιδίου κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Μάλιστα, αφού παρουσιάστηκαν οι τιμές στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης, προκειμένου να υπάρχει μια σύγκριση (5 ευρώ την ημέρα για όλους όσοι έχουν μόνιμη θέση και 10 ευρώ την ημέρα για εκείνους που δραστηριοποιούνται προσωρινά), αποφασίστηκε, ύστερα από πρόταση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, να μειωθούν τα τέλη σε 4 ευρώ και σε 8 ευρώ αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος ανέφερε ότι: «Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μικρή σε έκταση λαϊκή σε εύρος και δυναμικότητα σε σύγκριση με τις λαϊκές αγορές της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης προτείνω την μείωση του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους: α) σε 4,00 ευρώ ημερησίως ανά λαϊκή αγορά και ανά θέση, για όσους έχουν μόνιμες θέσεις και β) σε 8,00 ευρώ ημερησίως ανά λαϊκή αγορά και ανά θέση, για όσους δραστηριοποιούνται προσωρινά».

Η νέα λαϊκή αγορά Λεβιδίου θα λειτουργήσει στην οδό Αριστοβούλης Λοπρέστη.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.