Πόσο κοστίζουν οι παρατάσεις στο Κτηματολόγιο

Πόσο κοστίζουν οι παρατάσεις στο Κτηματολόγιο

Ιούνιος 15, 2019 - 13:40
2 σχόλια

Η περιορισμένη συμμετοχή των πολιτών στο Κτηματολόγιο οδηγεί σε παρατάσεις, οι οποίες αναμένεται να ανεβάσουν σημαντικά το κόστος του έργου με κίνδυνο να καθυστερήσει και η ολοκλήρωσή του, η οποία είχε προγραμματιστεί για το 2021.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», σε αυτό θα πρέπει να συνεκτιμηθεί και το γεγονός ότι πέντε από τις 32 μελέτες κτηματογράφησης δεν έχουν ανατεθεί ακόμα λόγω δικαστικών προσφυγών των αναδόχων.

Το κόστος μιας ενδεχόμενης εξάμηνης παράτασης των 32 συμβάσεων, οι οποίες έχουν κοστολογηθεί κοντά στα 300 εκατ. ευρώ, δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 40 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ενώ το κόστος των πολιτών σε περίπτωση μη παράτασης ποιο είναι; Γιατί λέτε μισές αλήθειες κκ του Έθνους Κυριακής;

Ο κόσμος ο κοσμάκης....που έφτιαχνε συμβόλαια με τα λόγια και πλήρωνε και φόρο κληρονομιάς και κανένας δεν τον ρωτούσε αν ξέρει που είναι αυτά που έγραφε εκεί μέσα...και πληρωνόντουσαν αδρά οι αντίστοιχοι επαγγελματικοί κλάδοι...Συμβ...Λογ...Μηχ..και όλα καλά...στην Μπανανία.... Και τώρα τους φταίνε οι εταιρείες που απασχολούν 2500 ανθρώπους ( συνέχεια του άρθρου.... ) για να τους ρωτάνε και να τους ρωτάνε και να μην νιώθουν....και να φταίνε μόνο οι άλλοι....κλπ κλπ κλπ....Ελλαδάρα....Όμαδαρα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.