Πόσες υπογραφές έχει συγκεντρώσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος;

Πόσες υπογραφές έχει συγκεντρώσει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος;

Σεπτέμβριος 20, 2017 - 13:52
5 σχόλια

Φουντώνει το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς,  καθώς η παράταξη βρίσκεται σε προεκλογικούς ρυθμούς με τους υποψηφίους να τρέχουν στην κούρσα της συγκέντρωσης υπογραφών εν όψει της κάλπης της 5ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα.

Οι υποψήφιοι είναι η Φώφη Γεννηματά,  ο Αρκάς Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Γιώργος Καμίνης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Απόστολος Πόντας, ο Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης οι οποίοι οργανώνουν τις δυνάμεις τους και οργώνουν την ελληνική επικράτεια, σε μια προσπάθεια να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των μελών και των φίλων του κόμματος.

Πίσω από κάθε υποψήφιο βρίσκεται μία ομάδα του από στελέχη τα οποία πρέπει να συγκεντρώσουν 1.000 υπογραφές καθώς στις 22 Σεπτεμβρίου λήγει  η προθεσμία.

Στο «στρατόπεδο» του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου το επιτελείο έχει ήδη συγκεντρώσει πολλαπλάσιους σταυρούς από τους προβλεπόμενους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι  υπογραφές είναι πολύ περισσότερες από 1.000, αλλά η διαδικασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για δύο μέρες ακόμα.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 22 Σεπτεμβρίου.


5 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.