Πόσες ψήφους πήραν Βλάσης - Παπαηλιού - Κωνσταντινόπουλος

Πόσες ψήφους πήραν Βλάσης - Παπαηλιού - Κωνσταντινόπουλος

Ιούλιος 08, 2019 - 08:47
11 σχόλια

Δείτε αναλυτικά τις ψήφους που πήραν οι βουλευτές Αρκαδίας την Κυριακή 7 Ιουλίου στις Βουλευτικές Εκλογές.

Ενσωμάτωση:
356/356   100,00 %

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου 12.626

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία             4.625

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του Κωνσταντίνου          3.608


11 Σχόλια

τα τρολακια που εγραφαν για μαυρο στο βλασση και για το πολυ 6.000 σταυρους το πηραν το μαθημα τους τωρα? στα λαγουμια σας τρολακια τωρα,και μετα απο ΤΕΣΣΕΡΑ χρονια παλι

9:19 Πού είναι το ρεκόρ ψήφων που μας τα κάνατε τσουρέκια; με αυτό το ψηφοδέλτιο και πήρε 3000 πάνω απο τις προηγούμενες.

Στην κατάσταση των εκλογικών του εξόδων που θα καταθέσει , θα συμπεριλαμβάνει κάτι έξοδα σε γιορτές λουκάνικων και κάποιες ακόμα χορηγίες ποδοσφαιροπολιτιστικές σε κάποιο μελιγοχωριό εκεί κάτω κατά τα παράλια της North Kynouria???

@13:19 Τσούζουν οι 12000... τον Βλάση. Που μίλαγε για ρεκόρ ψήφων και υπουργοποίηση. Ντροπή όπως κατάντησε την ΝΔ για προσωπικό όφελος και μόνο.

Για τον Βλάση το είχα γράψει πριν τις εκλογές: αφού δεν πήρε 15.000 είναι χαμμένος. Εντελώς. Ξέρει αυτός. Και ξέρει και η Πειραιώς

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΟΙ 12000 Ή 13000 ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΗΠΩΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ;ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ;;;;;ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ;;ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΤΩ,ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ.ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.

Εκτός των άλλων, οι επιλογές και μεθοδεύσεις του Βλάση, κόστισαν στην παράταξη ΚΑΙ την τεράστια αποχή στο νομό, η οποία είναι κυρίως από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, που δεν πήγαν να ψηφίσουν στο προσχεδιασμένο φιάσκο. Αντίθετα, οι συριζαίοι τερμάτισαν τη συσπείρωσή τους, διατηρώντας φαινομενικά τα ποσοστά του 15, ακριβώς γιατί τους δώσαμε εμείς οι νεοδημοκράτες την ευκαιρία αυτή, με τη χαμηλή συμμετοχή μας (το ποσοστό είναι συνάρτηση του ποσοστού του αντιπάλου). Επακόλουθα, η μεγάλη αυτή αποχή, ίσως κόστισε στην παράταξη μια ακόμη έδρα στη βουλή. Να τον χαίρεστε λοιπόν τον «βουλευτή»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.