Πώς ψήφισαν οι Αρκάδες για το Μεσοπρόθεσμο

Πώς ψήφισαν οι Αρκάδες για το Μεσοπρόθεσμο

Ιούνιος 29, 2011 - 15:59
8 σχόλια

-Ανεξάρτητη η Έλσα απο την Αργολίδα, όχι απο τον Π.Κουρουμπλή!

- Ναι ψήφισε ο Αθανασιάδης μετά τις τοποθετήσεις Παπανδρεόυ και Βενιζέλου

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα η ονομαστική ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο στη Βουλή. Οι Αρκάδες Βουλευτές της Κυβέρνησης υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο, ναι είπαν οι κύριοι Ρέππας και Κωνσατντινόπουλος ενώ καταψήφισε ακολουθώντας την γραμμή του κόμματός του ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Την έκπληξη έκανε απο την αξιωματική αντιπολίτευση η Βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου η οποία υπερψήφισε το μεσοπρόθεσμο δηλώνοντας παράλληλα και την ανεξαρτητοποίηση της,
όχι στο μεσοπρόθεσμο είπε  ο ΒουλευτήςΠαναγιώτης  Κουρουμπλής μη υποκείπτοντας στις πιέσεις για την υπέρψήφιση  που ασκούνταν έως και την τελευταία στιγμή.

Την απόφασή του άλλαξε ο Βουλευτής Αθανασιάδης ο οποίος επικαλούμενος τις τοποθετήσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομιας καθώς και τις δεσμεύσεις τους , έδωσε θετική ψήφο στο μεσοπρόθεσμο.

Video: 

youtube://v/M9v28JbhPuc


8 Σχόλια

Έλσα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! Αν και γέρασες ακόμα κάνεις την νταντα του Γιωργάκη! Να σε χαίρονται οι εργοδότες σου!!!! Τώρα μπορείς να ζωγραφίζεις ελεύθερα!!

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΞΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.

Το γραμμα οι δεκαεξι το εγραψαν για να ισχυροποιηθει η θεση του Μπενυ στη κυβερνηση και να τους το ανταποδωσει οταν ερθει το πληρωμα του χρονου. Σιγα μην κοπτονται για τα δικα μας συμφεροντα. Τζαπα μαγκες ειναι. Εκεινον τον ηρωα-λαικο ηγετη Αθανασιαδη τον εκραξαν και τον μπουγελωσαν γιατι ειχε το θρασσος να βγει βολτουλα αφου ολοκληρωσε με επιτυχια το καθηκον του. Ουτε ξερουν που πατανε και που βρισκονται οι 'ηγετες' μας. Καμια επαφη με τη πραγματικοτητα ηθελημενα βεβαια. Εκεινες οι καρεκλες της βουλης πρεπει να ειναι σουπερ ντουπερ αναπαυτικες γι' αυτο δεν εχει κανεις τα α..... να τις αποχωριστει. Οσο για την Ελσα το γεγονος οτι τη χειροκροτησε η πτερυγα του ΠΑΣΟΚ τα λεει ολα. Εκτος και αν την απειλησε ο Παγκαλος οτι θα την πατησει αν δε ψηφισει. Οχι με τανκ, μονος του!

αντε με την μαλακ...... ολω μαλακ....κανει

Δόξα και τιμή στον Πάνο Κουρουμπλή! Έστω και ένας φορούσε παντελόνια

Ο τυφλός ήταν ο μόνος που έβλεπε.. Ρέππα, Κωνσταντινόπουλε γίνατε κομμάτι της πιο μαύρης σελίδας στην Ελληνική ιστορία και δευτερευόντως στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ. Άντε και καλή συγκυβέρνηση με τη Μπακογιάννη και το σόι της...

Ρέππα και Κωνσταντινόπουλε μην πατήσετε το πόδι σας στην Αρκαδία!! Μη σας πετύχουμε πουθενά!