Πώς να φορέσετε και να αφαιρέσετε σωστά τους φακούς επαφής σας (vid)

Πώς να φορέσετε και να αφαιρέσετε σωστά τους φακούς επαφής σας (vid)

Μάρτιος 16, 2017 - 10:01
0 σχόλια

Οι φακοί επαφής σας βοηθούν να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να απολαμβάνετε εκπληκτική περιφερική όραση.

Εάν χρησιμοποιείτε φακούς επαφής για πρώτη φορά, είναι εύκολο να συνηθίσετε το χειρισμό και την εφαρμογή τους. Τα μάτια σας θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά σύντομα θα ξεχνάτε ότι τους φοράτε. Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος! 

Ο Οπτικός/Οπτομέτρης Γιώργος Γκολέμης διατηρεί την ατομική επιχείρηση «Οπτικά Γκολέμης» από το 2005 και έχει ως δραστηριότητα την εμπορία οπτικών ειδών (γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακοί επαφής). Επίσης, λειτουργεί εργαστήριο κατεργασίας οφθαλμικών φακών και επισκευής σκελετών οράσεως και ηλίου και φυσικά δραστηριοποιείται στην εφαρμογή όλων των ειδών φακών επαφής.

Δείτε στο ολιγόλεπτο βίντεο που ακλουθεί πολλές συμβουλές για τους νέους χρήστες φακών επαφής, που δίνουν απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε.

Όπως να πλένετε πάντα καλά τα χέρια σας και να τα σκουπίζετε με μια πετσέτα που δεν αφήνει χνούδια, πριν αγγίξετε τα μάτια σας ή τους φακούς επαφής και να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής.

Το κατάστημα του κ. Γκολέμη θα το βρείτε στην οδό Τάσου Σεχιώτη 38-40 στην Τρίπολη και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό στο τηλέφωνο 2710 222.727.

 

Video: 

φακοιεπαφης part1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.