Πώς μπορούν οι πρώτες βοήθειες να σώσουν μία ζωή (video)

Πώς μπορούν οι πρώτες βοήθειες να σώσουν μία ζωή (video)

Ιούνιος 29, 2015 - 21:41
0 σχόλια

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Τρίπολη

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκίνησε η σειρά σεμιναρίων με θέμα «Ημέρες Πρώτων Βοηθειών για τους Πολίτες», το οποία και θα διαρκέσει μέχρι 8 Ιουλίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Η κ. Πηγή Περδικάκη πρόεδρος του Ελληνικού κολεγίου γενικών ιατρών διευθυντήρια κέντρου υγείας Άστρους και γενική ιατρός  μίλησε για το σεμινάριο η πρώτη προσπάθεια που γίνεται σε συνεργασία με τον δήμο Τρίπολης. Η οργάνωση είναι του Ελληνικού κολλεγίου, η πρώτη και πιο δύσκολη προσπάθεια κόπου είναι σεμινάρια 6 ώρα στα οποία θα τα παρακολούθησαν μόνο πολίτες οι οποίοι θα μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν τα επείγοντα περιστατικά. Οι έγγραφες έχουν γίνει και στους συμμετέχοντες θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.

Στόχος να εκπαιδεύσουμε όσους περισσότερους πολίτες μπορούμε σωστά να μπορούν να δώσουν μια πρώτη βοήθεια στον συνάνθρωπο ώστε και να σώσουν μία ζωή.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα πρώτων βοηθειών Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.