Πώς λειτουργεί το τακτικό Νευρολογικό Ιατρείο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πώς λειτουργεί το τακτικό Νευρολογικό Ιατρείο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ιανουάριος 01, 2020 - 18:47
0 σχόλια

Την συνέχιση της λειτουργίας των Τακτικών Ιατρείων του Νευρολογικού Τμήματος, στο νέο χώρο μεταστέγασης εντός του Νοσοκομείου αποφάσισε ο διοικητής του ΠανΑρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρος Τομάρας.

Η λειτουργία του έχει ως εξής:

1. Ιατρείο Μνήμης
Λειτουργεί υπό την ευθύνη του κ. Τσαμπαλά Ευάγγελου - Επιμελητή Α΄ και Προσωρινού Προϊστάμενου του Νευρολογικού Τμήματος, κάθε Πέμπτη σε συνεργασία με τους Ψυχολόγους του Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου.
Εξυπηρετεί έξι (6) ραντεβού κάθε εβδομάδα.

2. Τακτικό Νευρολογικό Ιατρείο
Λειτουργεί καθημερινά ως εξής:
Ο κ. Τσαμπαλάς Ευάγγελος - Επιμελητής Α΄ και Προσωρινός Προϊστάμενος του Νευρολογικού Τμήματος, εξετάζει όλους τους ασθενείς που προσέρχονται στο τακτικό ιατρείο από τις 10:30 π.μ. και μετά.
Ο κ. Μαρινόπουλος Δημήτριος - Επιμελητής Β΄, εξετάζει μέχρι έξι (6) περιστατικά ημερησίως.

3. Τέλος παράλληλα με το Τακτικό Ιατρείο, μετά τις 11:00 π.μ. και μέχρι τις 14:00 μ.μ. γίνεται η συνταγογράφηση φαρμάκων, φυσιοθεραπειών-λογοθεραπειών, αναπηρικών αμαξιδίων, αεροστρωμάτων, ιατρικών κλινών και ιατρικών εξετάσεων σε καθημερινή βάση για τους νευρολογικούς ασθενείς που παρακολουθούνται στα τακτικά ιατρεία ή νοσηλεύτηκαν με νευρολογική πάθηση στην Παθολογική - Νευρολογική Κλινική.

Λειτουργία των Τακτικών Ιατρείων του Νευρολογικού Τμήματος by Arcadiaportal.gr on Scribd

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.