Πορτοφολάδες εν δράσει κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην Τρίπολη

Πορτοφολάδες εν δράσει κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην Τρίπολη

Οκτώβριος 30, 2015 - 19:33
0 σχόλια

Ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε την παρέλαση την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στην Τρίπολη, κάποιοι ελαφροχέρηδες φρόντισαν να τους... ελαφρύνουν την τσέπη.

Πολλά ήταν εφέτος τα κρούσματα κλοπής πορτοφολιών από τσέπες και τσάντες καθώς ο ανυποψίαστος κόσμος στεκόταν στριμωγμένος στα πεζοδρόμια και χειροκροτούσε τους μαθητές και τα Σώματα Ασφαλείας κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Η προσοχή των πολιτών, στραμμένη εξ ολοκλήρου στην παρέλαση, ήταν η αφορμή για να επωφεληθούν πολλοί πορτοφολάδες, οι οποίοι έδρασαν μέσα στο γενικό χειροκρότημα ανενόχλητοι.

Μάλιστα εφέτος ως και ένας σερβιτόρος έπεσε θύμα κάποιου επαγγελματία ελαφροχέρη.

Πολλές φορές η Αστυνομία έχει εκδώσει συστάσεις προς τους πολίτες να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα όταν βρίσκονται μέσα στο πλήθος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν σκεφτόμαστε κατά τη διάρκεια της βόλτας μας ή όταν παρακολουθούμε ένα δημόσιο γεγονός ότι κάποιος επιτήδειος μπορεί να μας πλησιάσει με σκοπό την κλοπή. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.