«Πόρτα» στο ΔΣ Τρίπολης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας (pics,vid)

«Πόρτα» στο ΔΣ Τρίπολης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας (pics,vid)

Απρίλιος 17, 2019 - 22:27
4 σχόλια

Διεκόπη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης λίγο πριν από τις 22:00 την Τετάρτη 17 Απριλίου, καθώς αποφασίστηκε οι επικεφαλής των παρατάξεων να συνεδριάσουν, προκειμένου να συντάξουν ένα έγγραφο με το οποίο, για ακόμα μία φορά, να διατρανώνουν τις διεκδικήσεις τόσο του Δήμου Τρίπολης όσο και της πανεπιστημιακής κοινότητας σε ό,τι αφορά στο Πανεπιστήμιο Πελοοποννήσου, αφού κρίθηκε από το Σώμα ότι η συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ήταν όχι μόνο άκαρπη, αλλά και στην ουσία ένας εμπαιγμός του υπουργού προς τον Δήμο Τρίπολης.

Το σκεπτικό ήταν ότι, αφού στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης την ίδια ώρα απηύθυνε ομιλία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, ήταν ευκαιρία να ακουστεί για ακόμα μία φορά η φωνή του Δήμου.

Πιο δυναμικά από όλους, πάντως, εκφράστηκε η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά, η οποία ζήτησε δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμα και με «μαύρο» στις ηλεκτρονικές εφημερίδες της πόλης.

Οι επικεφαλής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Κακλαμάνος κατέβηκαν στην αίθουσα όπου απηύθυνε την ομιλία του ο κ. Δραγασάκης, και ζήτησαν να κάνουν παρέμβαση. Ωστόσο, το κοινό ξεσηκώθηκε:

Ντροπή σας, παρεμβαίνετε σε μια εκδήλωση όπου έχουν δοθεί προσκλήσεις!

Κατόπιν αυτών, ο κ. Δραγασάκης υποσχέθηκε ότι, μόλις τελειώσει την ομιλία του, θα ανεβεί πάνω στην αίθουσα όπου λαμβάνει χώρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσει το θέμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην πόλη.

 


4 Σχόλια

0 νεολαία και αυτό είναι ελπιδοφόρο. χρηστάκη θες να γίνεις και βουλευτής? πες αλεύρι

Δόθηκαν προσκλήσεις; γιατί μωρέ; γάμος ήτανε; Και εκείνα τα έρμα τα ΟΠΚΕ με τα σκυλιά, τι φύλαγαν από τις 4 το μεσημέρι; Το Δραγασακη και τους τρεις σωματοφύλακες;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.